連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
RT9886@53
有好多拖友

我帶女搭64k遊河

64K 坐到頭暈
沿線得堆廢車場貨櫃場, 村屋

牛河一流
特快請紅頂或264R
聽晚住美荷樓,之後兩晚住上環宜必思

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

我係澳門槍林彈雨既環境下成長,小事啦

廿年前日日/隔日朝早新聞指定內容:澳門xxx發生燒車,xx部車被燒毀

火燒連環電單車

豐田大亂鬥

大家都係紙皮車

哥斯達有條土炮車房榮譽出品既工字鐵泵把,玩碰碰車睇高一線
E2IA 竟然搬去做開荒牛

何文田鐵路站?
https://www.facebook.com/tang.earthquake/videos/1368936956515251/
大潭水塘又出事

岩岩先睇到, 笑死
究竟之前打橫果架的士要點搞? 同埋點做到

段片好有電影感

有冇巴打識上網查呢架車咩野出廠年份?
為左避開張同志,打鑼咁早就出發

有無遊河必坐推介

浪費時間ge 牛河定 觀光先 ?
905 啦, lo6啦, 港島9 , 置富孖寶37a&b,
792m 啦,
呢堆線以置富孖寶最易坐褲蠔b9

我到而家都未坐過E500H,又想坐下港版比亞迪,仲有部冷氣電車仲有無出黎

e500h =5b, 78=byd

E50H 西環多數有

想享受就970X,記得香港仔上坐車頭享受衝落山道天橋果一刻

香港仔旺角金雞

上荃都唔錯

西環牛河
例子 5b /10 e500h同12米8 是但一部 坐到銅鑼灣轉 8 仔 有甜橙混撚, 38 糸列,5583新巴第一部發尾 簡唔中有3601 等等去柴灣 再坐 60xx既106 記得坐車頭 享受 廢老$2大法 坐到九龍城 都仲受得住可以等 113 返西環
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170508&guid=56664309&category_guid=10829391&category=instant

追巴士趕不及上車 惡乘客拍爛車窗

旺角西菜洋南街近亞皆老街,凌晨零時許,一名年約30男子,因趕不及登上一部N216線通宵巴士,眼見巴士停在前面紅綠燈,一怒下追前拍打車窗,巴士左邊車窗玻璃突碎裂損毀,追巴士乘客見狀,即沿亞皆老街向大大角嘴方向飛奔離開,姓李52歲巴士司機,於是停車報警,受影響乘客無奈落車,等候下一班巴士離去,警方列刑事毀壞案件處理。

九巴603S個電牌幾時轉咗做中環林士街?
頭先望到
屌你城記681個司機,耀安on99跟87D後面做乜撚野
第一次搭681要停恆安支燈

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

巨輪? 幾多年前槍林彈雨?
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班cut到8架車行20分~25一班啦

天慈行去天耀很遠嗎???

我住兩橦柳京大飯店果條邨
https://www.facebook.com/tang.earthquake/videos/1368936956515251/
大潭水塘又出事

岩岩先睇到, 笑死
究竟之前打橫果架的士要點搞? 同埋點做到

段片好有電影感

航拍萬歲

y2k左右
KW9514@249X
點解葵盛圍喺337取消之後就冇過海車 上面都有幾個屋苑點解都唔夠客
點解葵盛圍喺337取消之後就冇過海車 上面都有幾個屋苑點解都唔夠客

337取消前都係行AM...你話夠唔夠客喇

y2k左右

咦, 即係果架子彈頭玩左幾年就換左牌比呢架車喎

講真葵盛同大西北甚至荃灣有幾樣好唔同。第一,條走線要合理就唔可以兜;但唔兜呢人口又唔係真係多得咁緊要。第二,葵盛落地鐵站轉地鐵係好多人既出門習慣,而葵興葵芳搭地鐵亦有競爭力。第三,出面已經有條930,除左一兩班特車之外都冇乜好諗。
君不見葵盛圍多年來都冇乜邊條線真係見得人,47x 同 38客倉都不是葵盛。叫得237果d就更加麻麻

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

巨輪? 幾多年前槍林彈雨?

回歸前幾年果時我讀緊中學
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班cut到8架車行20分~25一班啦

天慈上又係抵死

我住兩橦柳京大飯店果條邨

直接頌富上唔係仲好咩

有無遊河必坐推介

浪費時間ge 牛河定 觀光先 ?
905 啦, lo6啦, 港島9 , 置富孖寶37a&b,
792m 啦,
呢堆線以置富孖寶最易坐褲蠔b9

我到而家都未坐過E500H,又想坐下港版比亞迪,仲有部冷氣電車仲有無出黎

e500h =5b, 78=byd

E50H 西環多數有

想享受就970X,記得香港仔上坐車頭享受衝落山道天橋果一刻

香港仔旺角金雞

上荃都唔錯

西環牛河
例子 5b /10 e500h同12米8 是但一部 坐到銅鑼灣轉 8 仔 有甜橙混撚, 38 糸列,5583新巴第一部發尾 簡唔中有3601 等等去柴灣 再坐 60xx既106 記得坐車頭 享受 廢老$2大法 坐到九龍城 都仲受得住可以等 113 返西環

5583已經試完出番公海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞