連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

癲澗 嚴重ge 要休息 45min 先會有知覺

唔似,因為我見到好似做心肺復蘇法

今晚記得睇

今集好正

"我係奶奶"

今晚記得睇

有講黑警
鬼故講870同九巴70

嚴重既話白車會好快走
係得輕微先慢慢
瓜左係咪會叫食環
部BLK又唔知做乜鬼,又要拖返廠
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
241X全日 30分鐘一班(7車)
42縮短青衣地鐵站至又一城(循環線)(4車)
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
前往九龍城太子道西順利彩虹等地區由轉乘優惠及42C代替
42A全日不停荔枝角深水埗(cut 2車)
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

青衣巴士線應該到2047都仲未認真重組
年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

遲下可能非繁得返249M 其他請善用港鐵

948 幾時先正式全日

聯營
難搞

作為青衣狗 已經唔奢望佢全日
佢朝早開到9點 同下繁班次無咁西已經多撚謝
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

41現官方時間為一轉3個半鐘 但一個單又抖9個字 來一轉又抖個半鐘

241x青衣直飛旺角道來回慳半粒鐘 愛民直接掉頭又慳半粒鐘 咁首先減兩架剩5架 再減多兩架以免一轉就抖到爽歪歪 所以3架車都夠 而且係兩正一蛇 非繁行45分一班

點解秋本咁憎41

因為45做埋佢地果份 以致每單抖45分

佢有冇側臥? 冇就
澳門巴膠終於開到ac劉明

兩蚊程,唔好咁高要求

新福利dart係咪仲未退

退左部份,翻新左部份,又有部份轉左比AA

堆Dart 家陣係做專車多定間唔中都會去行5號仔
btw 澳門巴士剩係會搭3A 同26A

岩岩睇到條25 就黎縮去路環
關閘去黑沙坐咩

我自己本身住路環,一路都反對25當年拉落黑沙

住路環好似好嘆
除左九澳

九澳狗都唔屌
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

248+249
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

248+249

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x
無睇錯ge 話

新福利dart係咪仲未退

退左部份,翻新左部份,又有部份轉左比AA

堆Dart 家陣係做專車多定間唔中都會去行5號仔
btw 澳門巴士剩係會搭3A 同26A

岩岩睇到條25 就黎縮去路環
關閘去黑沙坐咩

我自己本身住路環,一路都反對25當年拉落黑沙

住路環好似好嘆
除左九澳

九澳狗都唔屌

唔熟路亂 up: 其實搵條狗不屌路線經九澳入黑沙得唔得?還返d有用路線做路環同路氹

無睇錯ge 話

無乜野嘅 少左班車啫

今晚記得睇

有講黑警
鬼故講870同九巴70

九肚山路
UL3179(AMNF12)@42A
8A何碌到走左唔夠一分鐘後車就黎左
3801已上樓盤全廣
出到UU牌
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

948 幾時先正式全日

聯營
難搞

作為青衣狗 已經唔奢望佢全日
佢朝早開到9點 同下繁班次無咁西已經多撚謝

平日下繁6-7
皇后街同西隧根本唔駛諗
永吉街有時都飛站
下繁加到5分一班都唔過分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞