[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
啲地方名係咪每人solo嗰度 cls企劃
又同everglow撞
下個月先回歸 唔算撞啦

奶共cardi b俾megan搶哂風頭
都唔知點解要搵megan合作 兩個實力高下立見 聽親wap都聽skip左cardi b果part
大公司有幾隊idol嘅話 一個部門管理得哂咩 唔係跟功能分架咩 例如marketing, design, 服裝,化妝 每個部門都要跟哂咁多隊
jype只係將個分組跟idol group嚟分 理論上要用嘅人手可以同跟功能分一樣
女團Fanatics的直播中:
為了給成員們遮住腿 好像是隊友Sika拿來了外套
但是出現了不知道是不是代表的男性聲音:"(腿)就是給人看的啊 為什麼要遮住啊"
還有扇巴掌的聲音 伴隨著男性的"你是傻子嗎" 成員們也看眼色的把外套拿走了

cls
仲要聽到掌摑既聲live都做到咁出面
耐心啲等下啦
等izone解散之後先有機會爆出來
好似係公司代表打
Twitter話間公司細到無其他staff
睇片反應似唔係第一次打人
金鍍我唔喺度?
@韓國me2day

【spotvnews獨家】[B1A4完全體10月末回歸確定] 根據獨家取材報導,B1A4將在10月末發表新專輯,回歸歌謠界。B1A4三人完全體在去年1月信宇入伍前公開了fan song《A Day of Love》,這次回歸也是繼三人組重編後時隔2年1個月的回歸。據透露,MV已經完成了拍攝,目前正在以10月末回歸為目標做最後的準備。
做到咁出面
私底下一定仲慘
蓋毛氈姐 得罪佢全家咁款
好慘 依啲肯定要應酬老細
依啲如果係大公司
一早紅咗啦
依句可以套用係所有唔係大公司既團
呢間垃圾公司剩係識揀人同埋整teaser架咋

Elle 美國封面
Lisa好似西方人
呢張屌打樓上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞