[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
你估真係歐美女團咩 bp
好奇怪 南韓TWICE唔入榜反而美國英國加拿大都第二位
DADDY已經完成左美國夢
cix好似都係202男團?
情況係唔係差唔多?
Cix仲衰,銷量十萬都未過
今年仲要未係韓國cb
空12 上過5 而家都仲排57 點解收聽得咁少
靠fans刷大把男團都係咁
依家日榜100大概7萬收聽,所以話Melon改版之後變咗男團地獄
空降同實時都仲係舊版melon嘅數據,正常user都update晒,一般人係睇唔到實時排名
以前都可以靠實時刷上高位吸引路人去聽,變咗日榜之後本身無路人base嘅男團更加無上升空間,幾乎無可能靠出新歌擴闊路人base
改版係改得幾好 至少唔駛再睇男團刷榜 不過改完版之後出既新歌全部都趴哂街等音放打歌先逆襲升番上去
https://www.youtube.com/watch?v=WDMdSPOve1I
JO YURI(조유리)(IZ*ONE(아이즈원)) _ My Love (Do You Like Brahms?(브람스를 좋아하세요?) OST Part.7)

bad idea幾好聽
本來以為無希望拎到一位
最後險勝98分
係投票既力量
女團可愛風嚟講首歌真係幾難聽
但其實其他人實力係唔錯
反而以前202覺得bjy ok 宜加覺得好醜樣
都幾難聽吓
當年嘅剪輯唔算好啦 剪到佢好似自閉噉 反而cp紅利就多少有啲

C9真係冇資源 除咗cb之外 其餘時間成團好似人間蒸發咗噉
加上因為受傷 差唔多一年冇cb
出道14個月 空白期10個月
呢首歌真係幾好聽
但是都如今都係對佢哋嘅印象停留咗係vlive話要同女朋友出去 仲拖咗hmh落水
Vocal 點寧靜呀?好似T____咁唱唔出聲?
咪唱咗出聲囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞