[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
Hui個樣真係屌出聲
珍虎矮撚就唔多講 仲要成日扮可愛 cls
DO都矮 但把聲有穿透力
行出嚟都有啲富家子弟嘅feel

條矮撚珍虎唔係冇唱功嘅
但嫌把聲唔夠特別囉

Hui就死返去幕後算啦
同埋其實佢把聲好難聽
Apink
明眼人都知佢地拍拖拍到好明顯啦
高層唔知個經理人都會知
CUBE自己唔ban拍拖但怪自己藝人拍拖俾人周到出黎認
講到好似CUBE自己冇問題咁
Kpop界少有既清泉Apink頭幾年都畀公司ban冇得拍拖啦
之後都安安份份打好份工,唔會出去搞風搞雨
冇好既公司帶頭,班藝人點會守規矩
個心心動作好柒
Hui冇小娟個種氣場
佢最應該好似17既woozi咁仲好
@哎一股清流

【naver】樂童音樂家李燦赫在弘大購入47億韓元的建築
根據insight取材,樂童李燦赫在14日用存款購買了弘大建築。該建築位於首爾西橋洞,買入價格為47億5千萬韓元,建築總面積約168坪(555.29平方米),通過2016年擴建,由地下1層、地上4層組成。
李燦赫新購入的建築位於弘大入口站8號出口,步行3分鐘距離,年輕流動人口較多,周圍有很多酒吧、咖啡廳等店鋪。
據悉,李燦赫購買的建築也入駐了針對年輕人的連鎖咖啡店等。
我都唔明成日咁多呢啲新爆料,唔使帶風向都大把嘢傾,係要傾埋啲秒經做咩嘢
每次傾d 男idol fans 總會驚下一個被爆既係自己idol
每次爆料
d男idol fans 都總會驚下一個被爆既係自己idol
YG版EXO
買建築物
原來呢隊係yg出
睇打歌舞台果陣 仲諗比心個pose好柒
打歌服都好唔掂
呢首終於YG啲
pentagon呢隊有齊三大公司唔要嘅練習生
資源回收筒嚟
ptg 同 clc 都係一堆冇乜星味嘅人組埋一齊
差一個喺舞台上特別搶眼嘅人
左下角個大陸仔同自己隊比較就可能係嘅
但同其他男團比較就算啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞