[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
屌打
@不好閉嘴吧

<初放送的tvN superM的綜藝收視率 — 0.3>
Cr. Theqoo

@韓國me2day

【starnews】據SM娛樂透露:“SuperM組合將與漫威攜手合作。”並公開了SuperM和漫威電影中的英雄角色相融合的特別角色。此次合作是SM娛樂和漫威持續合作項目的第一步,兩家公司計劃以此為契機,展示多種多樣的合作,通過相互間的交流給K-POP粉絲們和漫威粉絲們帶來新的體驗。

出個test考成員啲嘢無個高過5分
有冇中國隊長lucas?
SM柒夠未
影衰哂Kpop
睇人講遲下FNC新團都會用weverse代替cafe 之前都好似有講話想發展weverse做kpop communication嘅媒介 唔係淨係旗下artist用
但其他fnc團好似SF9嗰啲又會有用bubble for fnc (姐係sm個bubble但開另一個app畀佢地) 勁搞笑
@漂亮虎咚咚

剛成團8天的男團ENHYPEN因非公開行程從濟州島回首爾,導致今天金浦機場擠滿了記者,站姐和代拍,還有人衝到了禁止出入的區域,亂成一團。​​​​

Cls
啱啱成團咁多fans?
記者,站姐和代拍
選秀團好多職業站姐搵錢,啲唯飯係鬥使錢多
其實得收視低
佢地Twitter 同ig follower都就過百萬
估唔到
Refund Sisters - Don’t Touch Me
2020.10.10 ​​​
支持
其實當初AB6係第一隊確定話去 只係後來因為林煐岷事件 加上一線團唔肯去先搞唔成

雖然今次rtk好成功 不過kingdom都未必有人肯幫襯
出年無論如何都要開巡演賺錢先啦 中小型公司都就撐唔住喇
印象中未發生lym酒駕之前
公司已經推左唔去
跟住啲粉絲就好不滿
反而每次ab cb
公司就推佢地去巡演
國內節目都好少上
不過依家肺炎
連con都開唔到
bnm就不斷蝕錢
ab前景真係好唔掂
係有拒絕去rtk 但亦都係第一隊答應去kd
公司原定今年推佢哋巡演 但因為武肺搞唔成 反而重因此蝕咗唔少錢
至於國內節目 本來都唔係話想上就有得上

前景就還好啦 雖然今次cb少咗個人又多少受醜聞影響 但銷量同音源基本上都同上次持平
反映基本盤好穩定 可能上升空間冇咁高 但亦都冇乜下降空間
公司本來想捧起師弟團 但今次成績太差 之後資源應該都會側重返AB6 保住個賺錢團先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞