[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
乜水?
@鳳凰天使TSKS

Red Velvet成員Wendy最近為美妝雜誌《BEAUTY+》拍攝了一組畫報。公開的畫報中Wendy一頭褐色長髮捲著劉海,散發出清新爽朗的氣質。另外Wendy還身穿適合秋季的白色高領毛衣戴著貝雷帽,展現了充滿品位的一面。​​​​
唔認得
完全唔認得
sbs幾時先賠償?
假髮出事

整容整到第二個樣 啲下巴歪歪斜斜
公司好心幫佢否認都係保護形象 仲要跨過公司同報社講唔想呃fans先公開 edawn都未有穩定fansbase 公開戀愛仲想留係團真係無可能
其實嗰啲翻譯博po呢啲雜誌圖應該有跟翻譯嘅新聞稿
點解要有人問who先po出嚟?
個個都知佢Sbs跌落嚟整親塊面,好返係要點樣架啦
我覺得真係唔需要對Wendy都mean到咁囉
佢mean既意思唔係話po啲唔po啲咩
好似唔關問乜水事
咁佢可以連埋段字嚟po,點解要等有人問先po?
因為張相影得幾衰 就咁PO出黎賽有人嘈下
好似點解明明BP成隊影相 正係PO JENNIE出黎咁
可能係其他網見到或者TG有人send出黎先順手轉貼上黎 或者轉貼果個覺得認到就直接貼相 貼大陸網仲要繁轉簡 未必係引戰專登唔po既
點解我會淨係post Jennie封面出黎
係因為我一開始係睇到依個post
https://weibo.com/2482557597/Jl4U64oBL
我直頭唔知係全隊都有份影封面 直至有人post埋其他人同全體出黎

其實我好多時都淨係post相 唔post文字
包括今朝防彈果張
有時都係有人問先加文章 都唔係第一次後加文字 冇人問就大家睇完就算
我從來都唔會預計大家睇任何新聞或相有咩反應 亦控制唔到
我搬過好多新聞或相過黎
今次冇對Wendy張相有任何評論之下 都覺得我mean既
我都冇辦法
或者大家訂個規則放喺post #1
有咩要相或MV一定一定連文字搬 有咩淨係post相或MV出黎就得
我唔介意跟規則
總之三方都有問題啦
不過男方同CUBE問題一定最大
出道初期根本唔應該拍拖啦
而CUBE就咩都唔同兩個傾就出黎否認,再任由自己藝人亂搞男女關係
泫雅你最多都係話佢唔岩時候公開,佢既年資拍拖都好正常
如果CUBE本身有同佢地溝通過就唔會有咁既事發生
點解一定要跟文字?
可能有時見到張相新又幾靚
想擺上黎唔得?
想擺相上黎仲要加出處加人名加描述?
不如話你玻璃心好過啦
Mean wendy既人又唔係樓主
唔認得wnedy又係樓主錯?
加左wendy個名就咩問題都無?
要mean既有無名都會照mean
如果你明星要加名先有人認得
紅極有限啦
Wendy跌落舞台係好慘
但唔等於我要知佢因為跌左落舞台所以個樣會變左
我覺得如果你好聲好氣
話佢跌落舞台所以個樣會唔同左
咁樣好好多囉
是但啦我就唔覺得佢係特登
人地都義務搬運姐
咪咁敏感啦
乜間公司細到咁
其實....我覺得係造型師整鬼佢而已....

全部係復出嘅相....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞