[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
@鳳凰天使TSKS

#2020TMA# 第三屆《The Fact Music Awards》將於今年年末舉行。第二屆《The Fact Music Awards》原定於今年2月在首爾高尺天空巨蛋舉行,但由於新冠肺炎的影響,所有獎項全部被網絡發表。第三屆《The Fact Music Awards》為了防止新冠肺炎的進一步擴散,為了粉絲和藝人的健康,最終決定線上舉辦。組委會為了不辜負粉絲們的期待,從多個角度設計了高質量的演出,併計劃為了不受到感染的安全的頒獎儀式,徹底遵守政府的防疫方針,為活動做準備。
係NCT2020
@鳳凰天使TSKS

#權相佑否認非法賭博# 權相佑超話 演員權相佑方面對過去賭博的疑惑進行了澄清。權相佑的所屬公司相關人士今日表示:"聽說了相關Youtuber的發言,都是毫無根據的謠言,除此之外我們沒有另外的立場。"

20日Youtuber金勇浩通過自己的頻道表示:"2005年申正煥在首爾清潭洞的一家私人賭場被抓獲時,他和同在的頂級明星是權相佑。"他還說"警察應該抓到更有名的權相佑,但是卻抓到了申正煥",主張權相佑當時多虧了犯罪組織的保護才逃過了法網。
https://www.youtube.com/watch?v=jeI992mvlEY
EVERGLOW (에버글로우) - LA DI DA MV
屌 首首都有幾下鳩嗌 好撚柒
https://youtu.be/IBMiaPKJCeI
有曲線 rtk效應?
要紅了?
痴線 2月個次都仲係not in
上次RTK決賽個首都只係空降61
原來rtk都幾成功
懷疑iland出個隊都會好紅
以為無人睇 其實好多人留意
rtk同qd都係實力俾人睇到 iland出黎紅最多只係師兄打響公司個名
最後決定唔去玩Kingdom d團後悔未 可能一世都上唔到咁高名次
SF9原本有佢地份但扮大牌唔去玩
好期待
FNC正常發揮
Fnc要留錢比個新男團呀
捧SF9上到二線頭先再出新男團好過啦
與其話因疫情而被逼在韓國搞,倒不如話出面冇地方搞
早幾年仲係香港搞,舊年唔喺香港搞,就搞三地搞,結果搞到唔湯唔水咁。
自從YG唔參加之後,已經冇咁啲睇頭,再加上「PD選秀做假事件」發生之後,本身已經好頹嘅表演節目更悶更冇睇頭。
就算係BTS都撐唔到幾多,畢竟佢哋都已經撐咗幾年。
女團更加唔使講,呢個場合女團嘅吸引力比唔上男團,再加上遊戲規則大家都知,大獎只會畀大公司或者畀自己友,細團最多只係陪襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞