[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
咁樣衰都入到SM
講到咁咪又係想照搞
其實SM不嬲好多柒頭
EXO KAI
選咩啫 sm選好咗喇
萬年center梗係double lee
參加得我諗關係都唔會真係太僵既
可能加啲好勁好有特色嘅人入NCT,都無位捧到呢啲人。本身有3個營運強推,之後又有第二梯隊,有排都未到兩個新人🙈
太長唔quote NCT咁樣又幾好玩 至少唔聽佢地歌都想食花生
崔始源在印度尼西亞好紅, 睇得出SM真係好重視SuperM, 狂推佢地
支那今次仲抄唔抄
KAI幾靚仔喎
@鳳凰天使TSKS

#副角選拔大賽# 據悉Mnet將推出新綜藝節目《副角選拔大賽》。 《副角選拔大賽》是挖掘明星們的副角色,選拔最佳副角的節目。通過明星們尋找副角的過程,可以發現明星們的新魅力,因此更加令人期待。節目將於10月中旬通過數字頻道率先公開,之後將通過電視正式播出。​​​​
BTs首歌咁屈pak 5xx次
@漂亮虎咚咚

#NCT2020# 專輯構成信息整理
1. NCT 2020的專輯分為Pt. 1和Pt. 2,共有4首主打。 Pt. 1雙主打,10月12日發售,曲目共12首,構成見圖1;Pt. 2也是雙主打,11月發售。主打裡包括了23人全員,一個不落! !
2. NCT 2020的專輯裡預計將包括:NCT 2020團體23人曲目 + NCT127組合曲 + NCT DREAM組合曲 + Way V組合曲 + NCT U分隊曲(見圖2,3)
這只是預計,NCT 2018的時候也是這樣的。
3. vlive直播中的粉絲投票是選物料分組,不是專輯分組,那個分組和專輯沒啥關係。專輯裡的歌已經錄好音了。

佢哋音源不嬲都勁
但係冇諗過會係英文歌都可以咁屈
Kai好過佢好多
仲要空降 應該得啲大愛左膠飯會鐘意呢條友
講柒點可以冇tao
佢最柒就係唔只個外表柒,連性格都柒
600啦
600係所有歌加埋
宜家dynamite仲係500幾
IU全部歌都係682 有機過埋佢... 英文歌都咁屈機痴線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞