[KPOP] K-pop 2020討論區(23)

1001 回覆
80 Like 10 Dislike
李孝利
@韓國me2day

【theqoo】美國音樂app“Shazam”可以搜索到的BLACKPINK新曲歌名

Bp點解cb咁多次 d歌唔一次過出
[quote]@韓國me2day

【theqoo】美國音樂app“Shazam”可以搜索到的BLACKPINK新曲歌名

第二位結婚係前進 仲有4個
智秀應該冇整
回憶呀一代團呀
學生相個林亞珍髮型
不過佢淋巴位越黎越大
明明前兩年下顎線好靚
@米兔的韓流生活

【釜山日報社獨家】[JTBC新劇《Run On》工作人員確診新冠,任時完-申世景等檢測&居家隔離]27日根據放送界相關人員透露,由演員任時完-申世景-崔秀英-姜泰伍等主演的JTBC電視劇《Run On》拍攝現場出現了新冠肺炎確診者,目前拍攝已暫時中斷,所有演員及工作人員目前都接受了核酸檢測,正在居家隔離並等待著檢測結果。
一隊造假404
一隊自認BTS二世
一隊三大出生
一隊又係成隊上過生存節目

吹奏點 = 0
真係銷量時代
純粹覺得呢類節目拎黎推人氣話咁易
尤其係成隊/7,8成都上果啲
Cravity都係咁啦
唔係邊有咁易十鳩幾萬初動
今年基本上所有一二線團銷量都升
武肺下大家洗錢好似爽手好多
播完RTK個個都話廢,三線男團吸引唔到人,全部自己圍威喂
其他幾隊回歸仲有人檢討過RTK完全無幫助,只係好過基本盤少少
轉個頭就推人氣話咁易

有節目就有曝光率就有人氣呢樣就認同嘅
有幾多人好神心成集打歌節目睇晒,咪又係睇自己本命cut
所以reject咗RTK嘅公司應該揼晒心口。放過曝光機會
無咗offline活動 大家唯有使喺呢啲上
同埋啲團瘋狂開online fansign
睇得多online fansign啲repo 啲idol好似做馬騮戲咁
一陣又要唱歌一陣又要睇片跟住扮片入面嘅嘢 有啲又要跟fans要求講啲好肉麻嘅嘢 offline嗰陣好似無咁誇張 最多咪答下post it啲問題 同埋staff會把關 online就真係完全唔知fans會點
人嘅慾望真係無窮無盡有時覺得啲人為咗啲like會過咗火 雖然呢份工係賺得多 但真係有時覺得無咩尊嚴可言
無得咁講
無武肺大家都知會有 Kingdom
全世界都知 BTS 同 SM 唔會上
一二線男團兩隻手數得哂
有啲仲要走咗去當兵
到時話有興趣基本上一定參加到
你係 SF9 GOT7 佢地點解要搏 RTK?
隊隊都有進步啦
係多定少既問題姐
拎到冠軍就唔同講法啦
關注度係另一回事

AB6,SF9呢兩隊依家一定好後悔
其實非三大團offline啲身體接觸都好過火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞