執到電話要求300蚊茶錢比人打到仆街

847 回覆
427 Like 44 Dislike
咁你問左自己企邊面未呀連登囝?😂
拎番但已經比條dc9搞到部機變左殘廢
應該係講數個時屌完條dc9唔順氣玩鳩佢
條友選擇性失明
我屌你老味, 我食開一餐3萬, 我覺得應該羅3萬車馬費囉!!!

我屌你老味
其實佢都好慘架啦,潛左咁多頁水,以為我係同佢圍爐先即刻上水取下暖,點知原來係自己一廂情願😅
幾舊水抵比啦
咁你咪自動自覺比人囉
老老實實啦,你覺得貴你咪唔好要囉,你咪同佢講你掉左落垃圾桶我都唔會比300你架,又想返電話又要打人,咁都仲有連登仔支持

條友如果打黎唔識做
順手扔落垃圾桶算
又唔洗比人打
根本比錢係雙贏好事
矮仔正一仆街自私鬼
應該死全家
個電話擺係架車度, 係唔係? 人地去左開工, 個電話在車上比人偷左

咁已經火滾, 仲要比返300蚊果個人, 唔係行路執到架喎?

你可能奴隸性格重, 唔好話300蚊, 3000蚊, 30000蚊都應該比啦, 但人地做賊比返你喎? 但事主好明顯就燥底啦, 你點撚樣執到我放係架車度個電話呢? 佢有腳跳出黎比你執? 仲要打去比佢一直唔聽電話

個電話真係你羅去賣左佢, 個事主都無咁嬲, 依家你偷佢野, 仲要多謝同比錢個賊. 如果覺得唔比打人係連登仔, 我覺得呢個係讚緊果個人
依家唔洗識唔識做
一律扔落垃圾桶保障自己
都係多得矮仔同支持佢個d人
你咁火滾咪唔好要買過部或者報失咪德
仲要講嘢都奇怪過人
唔係唔夠你講
係費時喇
所以我上幾個留言都講不論條友好人定閪人,執到電話一律垃圾桶見
打得好
人情世故呢d野真係唔係個個識
人人做法唔一樣, 你可以跪低多謝佢, 但有D人想打柒偷佢電話個賊, 人生選擇唔同, 有咩問題? 佢有佢選擇, 我覺得呢D完全係正義之怒, 無問題喎

"你點執到架", 其實一定開始咁問被打者, 然後條友又答唔到, 先比人砌啦, 無端端為左300蚊砌你咩? 砌緊個賊咋
啱啊
我又唔會貪個幾千幾百
仲要浪費時間
熄機扔左佢條氣仲順
你都唔係淨係問我一個幾多歲
叔叔係咪得返年紀可以大鳩人
要畀茶錢

全世界應該得香港狗先會咁諗野
其實巴打你睇到上面果條友啲語氣同埋啲論點,有冇懷疑過條友應該未出黎做過野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞