執到電話要求300蚊茶錢比人打到仆街

847 回覆
427 Like 44 Dislike
講乜鬼犯法 冇人會查偷野
唔係話俾錢啱 為左拎返 小小代價黎
你係咪搞錯啲咩?而家我有話係執條友拎去比失主咩, 倒轉唔撚得, 思想有問題就認左佢啦, 中國人擁抱中共啦, 中國就最撚多呢啲鼓勵性嘅獎金, 冇公民教育嘛同連登仔一樣, 本是賤種生
on9同犯法係兩回事
亂過馬路係犯法
係黑警面前亂過馬路係on9
你咪唔好執, 你點對人, 人點對你, 新一代連登仔真係冇道德又冇公民教育, 抵你班賤種生做中國人
全世界都係中國人
我執到不嬲咁

1,你自己嚟搵我拎就唔收錢,我會講埋我邊頭做野食飯等你嚟搵我
2,要我送上門或偏離返放工路線俾你就收兩舊

1就當然冇野啦

如果講好左2,但你又玩嘢,我燒撚左佢都唔益你

除非機主好靚女
咁我就義務送到你屋企
咁我咪講你唔撚識do 我放返低自己拎啦
而加我有話要拎你部手機
你情我願手機我就冇拎你,你咪照報睇下入唔入我lo 傻鳩
邊個莊閒你自己諗清楚啦柒頭
而加唔係我要部電話,係唔見個個要,揸住春袋都未知咩事
正宗莊閒唔識分
國外好似係3成
不過唔係must, 因為唔係為錢先咁做
深水埗人
執完野要人比錢贖, 唔比錢攞唔返的確係綁匪
呢個口罰男都好 on9 下,郁手先但無預過對方還手,被人打幾下都無反應
on9,咪咪撚執囉,你點對人,人點對你,打人先係支那賤種啊
咁如果你喺街跌咗我幫你執返咁我應唔應該收返車馬費?
唔好出黎柒啦
自己睇下條例先出聲啦on9
睇情況比車馬費合理
你睇下我講乜先啦on9
咁咪放低囉,無人care你執唔執
講曬話想要報酬就咪撚執
揸咩住春袋姐,你想還得比人咪姐係keep係手囉,唔見果個都唔會比你揸春袋
莊咩閒姐,無人叫你執

不過你哩d賤閪唔會明架啦
賤閪永遠都係賤閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞