21/22 NON-JUPAS 專區 [1] 新學年大家加油

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問year 2 apply嘅話
dse英文無3都會考慮?
睇咩u咩科
最好去考返個ielts啦
year 1 entry同senior entry嘅分別係咩?
見senior entry好似會有資助,year 1 entry有無?
你申請緊嘅叫UGC degree
Sem1 2 gpa3
有咩文科可以考慮?
同埋依家考唔考埋ielts再報好?
有冇人係city/ bu交錢用MasterCard俾唔到
用屋企人個張就冇send個驗證碼過黎
用自己個張就load唔到入去 應該唔係網絡問題
我上其他網又正正常常
如果GPA唔係太高嘅話
Year2黎講報junior entry定係senior entry好
利申N展
ielts 5.5 + Dse Eng 2 城大社科係咪無望
senior entry多位D, 你報senior entry 如果唔夠GPA佢又想收你佢都會比junior entry你
其實報水泡科例如fashion &textile 使唔使要reference letter
你地覺得今年個收生gpa會唔會高過上一年?
Lm
學校D行政野亂到仆街 搞個F2F都可以亂到咁

D員工仲要衰到仆街 屌哂你地老母
覆錯post 自膠
poly Name of Award/Qualification 個度未出sem5成續咁填咩?佢又無得空左submit
係咪講cc
想請問下有無人知道hkcc hs yr報nonjupas hku nursing yr1嘅詳情(gpa/dse要求)睇左database了😔但yr1 entry資料比較少所以想問下。我dse 344332🙏🙏b5 17 因為都想試下報 唔知有無機?
講緊space
i see

cc差唔多據聞f2f係番去用teams上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞