21/22 NON-JUPAS 專區 [1] 新學年大家加油

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
Lm
試下三大CE囉
一係就Poly/City Computer
lm
借緊朋友ac
dse best5 17分 33235(geog) 讀緊geog asso
想入番HkU/CU/BU既地理 有冇機可以year1就走到同埋洗唔洗補考番ielts
BU soc sci year 1要幾高cgpa先入到 thanks!
3.4 poly揀fintech定infosec做first choice穩陣啲
佢conditional offer收3炸 所以點到會入到!
到底邊個小學雞咁得閒層層都負皮
Ugc trans ugc係咪真係冇可能仲諗住博下BU va yr2
It仔當然係info
聽講搵工幾易
諗住潮流興Fintech
Anyway唔該晒
Fintech公司唔係比讀fintect既人入
Fintect公司只收cs/computed finance/maths/data science
Fintect呢科模棱兩可 兩頭唔到岸 公司都唔知你岩邊飯
但interview表現都好重要我諗?我interview唔太叻啊
sem3成續應該可以後補,點解唔報定先
認真咩
conditional offer要求3唔等於過3就入到
而且喺yr 1 大部份人都過3 咁係唔係代表人部份人都可以入到BU
BU soc sci year 1要幾高cgpa先入到 thanks!
佢conditional offer收3炸 所以點到會入到!
conditional offer要求3唔等於有3就一定入到
而且喺yr 1 大部份人都過3 咁係唔係代表大部份人都可以入到BU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞