21/22 NON-JUPAS 專區 [1] 新學年大家加油

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
原來Poly冇咗fintech
Hku應該會有interview,poly EE之前conditional cgpa3.7,你可能遲d會收到
for想入edu嘅巴絲 2021嘅non ju 16/10開始
一定唔會
係咩
大家又少一個水泡讀
其他水泡會唔會收高分左
但Fintech唔係top up UGC黎咩?

Non-jupas都冇得報即係佢唔再開?
好似變咗Fintech&AI, computing嘅一部分
咁你係最後一屆fun tech?
原來Poly冇咗fintech
係咩
大家又少一個水泡讀
其他水泡會唔會收高分左
咁你係最後一屆fin tech?
睇嚟係了
想問下hku ba senior entry 會唔會比yr1 相對地易啲入
好似無咩聽人講hku ba senior entry
上年senior entry好似要GPA>=3.8
Year 1 entry 係咪已經可以報? 有冇話幾時報好d ? 麻煩哂
cc 商科cpa3.2x想讀poly 既fashion & textiles senior entry
但我係度諗依科唔算係商科
會唔會收既機會無咁大
我都申請唔到 但係我係收唔到驗證碼
禁左好多次都唔得
揀retail&mkt? 但你gpa要拉高d 3.4到
呢科睇你交既作品 聽聞3.2 係邊緣
Hku ba上年最低有3.75
低過3.75可以揀year 2>year1
我有朋友3.7 yr1入咗 應該n 手飯
希望今年入到 要搏盡
冇㗎其實有時諗諗吓year 1都好好
有完整u life唔洗一入到去year3
乜朋友都未識就要chur
真 佢真係好好彩又可以有fm life
不過佢deserve 嘅 有能力yr1 走到
yr3 入返uni 都要搏盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞