21/22 NON-JUPAS 專區 [1] 新學年大家加油

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
點解我見唔到cityu
Google city non jupas
The application period for 2021 entry will start in September 2020. Please visit the Admissions Office website again nearer to the time for more up-to-date information.

你照禁apply 開左ac之後入面有得揀sem a 21/22
自己mon實啲大學幾時開始報啦
大個啦
有無人可以話畀我知study period個月份係點填?google 左都揾唔到,好怕填錯
應該係講你完成成個asso學歷嘅幾分之幾
可以cap圖上嚟睇下
呢一個,申請bu個陣無論係secondary 定post secondary 都填咗sep 落去, 但係依家諗諗下好似又唔係幾對路
即係你個Asso/HD 讀咗幾長
正常填你入學年份 月份8月就得 之後第二邊個個直接加兩年就得
如果上年開過city nonju account今年係咪要再開多個?
Poly有冇first round 見佢2月頭先deadline
八大ugc想入返三大 都係non jupas咁既程序?
想問Bu non - jupas 可以報 幾多個choice 謝謝
2科 分first choice同second choice
好不安
仲想問你擺first定second
我擺first
聽人講bu淨係睇first
除非你好高分咁兩個都會睇
好 唔該曬你
好苦惱
想問year2報first round係咪要而家申請transcript架啦?
你而家申請嘅transcript都係yr 1 CGPA個張咋喎
但而家報既話upload gpa唔洗transcript?
咁你冇transcript嘅話 都係去申請張先
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞