21/22 NON-JUPAS 專區 [1] 新學年大家加油

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
冇得入嚟搵你了
IELTS 5.5係咪要考多次,想入poly BU
自己上八大啲nonju網到睇幾時有得報啦
Ching咩u咩科?gpa幾多?
Ielts 6 cu ibba ust bm夠做 hku唔洗哂錢報
Hku anf就點都無機?
咁我係first round 就要有6交上去先?
人地hku講緊要ielts 7 subgrade >=6.5 不嬲3大bba gpa都只係入場券 eng level同interview先係分邊啲人入到3大

想問下有冇人聽過有人non jupas 入到中大宗研 如有cgpa 大約幾多到(asso year 1 升 ugc year 1) 萬分感激
中大唔收year 1
除非你dse好靚加爆4
我都有聽過下,但係我見上面data base 有人3.8/3.9 yr1 入CU ,所以我先咁問
超級大傻仔
咁你咪試下,俾錢買個機會
各位ching你好想問吓upload transcript用unofficial transcript得唔得?
Poly HD Chem GPA3.04/4 有咩揀
如果係揀tech呢
想問作品係咪要等佢有interview 嗰陣先比佢
最好有official 啦
而家冇之後有就後補
Non Jupas 5000個位係講緊year1+year 3entry啊
睇咗啦

上年讀一科嘅得一個人

上上年就一個都冇

有人話polyHD GPA過3就得我又唔肯定 所以咪問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞