[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#51 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
佢個局部 係垂直成條! 49" g9 原來都係得10zone?
38gn950係3840*1600
27gn950係3840*2160
咁27gn950係即係解像度高啲?
yes
咁38gn950真係得個長字
比例set 21:9 就會長左
所以4k mon都可以3840x1600 21:9
4k uhd VS UWQHD ,都唔係叫4k啦
發嗰啲Mon嘅spec.開始唔係好跟得上3000系嘅卡
發覺*
點會
其實都係偏高姐我慣咗最多70度....見到忍唔住講一講
Diu...回錯post
有冇MONITOR ARM係可以向後擺隻MON, 想放夠80CM但唔張枱夠長
3090出ti都未必推得盡啲4k144 mon
其實2k144都唔係全部推得盡
想問下有冇人用過P2421D 好唔好用?(平時少打機) 但想玩下Fall guys 唔知個屏幕刷新率會唔會好差搞到lag?
好似係
反正都係扮晒野拎個HDR1000
有冇巴打同dell sales買mon係用信用咭畀錢?
好似要畀埋個cvc code佢?感覺唔多安全
早排買mon 佢only得cheque/ATM/E-banking過數
反而無話可以用信用卡俾錢
用咗21:9 返唔到轉頭
睇下先
G9出左貨
大把鋪有了, 但唔知係咪QC有問題嗰批貨 (漏光,黑點之類)
想問下如果用緊24”1080 mon, 想加多個144hz mon 打機做 dual mon setup, 買番24”144hz好定買個27”144hz 好同埋建唔建議上2k

利申用緊1060筆直2.5-3k thanks
1060 6gb card 未能玩2k gaming加上你budget得3千以下,大多數144hz 2k mon都要3千5 以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞