[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#51 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我19轉27 張枱同你差唔多 我初初係會覺得好撚大
慣咗就得
頭先DELL打黎問有冇人係屋企,我話有
然後滿心歡喜執好哂野, 然後
佢送左個環保標籤黎
我尋日都係咁
心諗張credit card 岩岩先打黎叫我verify transaction, 錢都未過點解會有貨
我係收左個Mon 個幾禮拜打黎話約時間送標籤
我直頭問佢可唔可以唔要
好狗 唔比我拎去鋪頭加錢換
遲d有隻全新嘅38GN950 唔通要賣左佢
好掛住amazon
你就好 依家失落到唔想做野
500$排
34/32吋, 21:9 144hz
有咩選擇?? 價錢~3-4K
係咪暫時最好係IPS, TN定VA係用SYNC個陣會閃MON?
之前係咪有巴打搵緊38gn950 全新9折
想買pg35vq
比左成皮野成個月都未有得用
最近訂咗U2720Q嘅巴打幾時送貨?
VG259Q
搵咗好多間都話冇貨
lg 24ud58.如何?

主要想睇4K片
其實曲唔曲面睇落影響大唔大
諗住買21:9番屋企做野打機睇片用
利申對眼無咩要求想要21:9方便做野
LG 34UC79G LG 34WK500
暫時上網睇見呢兩隻好似唔錯
求指教
唔介意舊款就得
ultrawide 曲面會好d
34吋2560x1080像素密度同27吋1920x1080差不多
我冇乜所謂 希望真係出到4k畫面就得
thanks 巴打
廢老想買MON
估唔到而家已經興曲mon了

而家打機都少玩d high intense game, 槍game無乜玩
主要成日睇動漫同美劇多
但一睇片如果個畫面暗就癲鳩左, 漆黑一片咁

上網睇完咩IPS VA TN分別...好似VA岩我多D
但應該都貴少少
budget 千零蚊係咪應該都無選擇?  
display card 仲係停留緊GTX 750TI
1080p benq ,asus
咁一定出到
仲有埋HDCP2.2
睇到晒Netflix 4k/UHD BD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞