[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#51 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
i see
呢隻好似都唔錯 可惜個支架無得升降 過兩日出去睇睇實物
有好少少既 但係好似唔夠光咁
放 kd25f 有冇人要?tg https://t.me/Okgogo
試下拉光d
C27g1 2kmon 2千蚊都好似唔錯
量子?即係點
應該係要拉到最左?個介面就分別大 但係劇感覺上分別唔係好大
好似要WIN10 2004先有用
睇Netflix拉到中間
睇youtube拉到最左
U2720Q同 VG289Q呢兩隻邊隻會比較好,見都唔過5K
主要係個畫面暗少少就差咁D 唔該哂廿絲
我以前用potplayer+madvr
而家純用potplayer就得
但我full screen同windows mode都係一樣bt.2020
pot食埋icc檔 色水更正
Samsung 27" Odyssey G5遊戲專用顯示器 LC27G55TQWCXXK
同埋
MSI Optix AG32CQ 32吋 VA 2K 144Hz 曲面電競顯示器
for打機睇片,呢個價位點睇
用緊2060s
但係佢個type c好似先出到60w,
你有冇用macbook試過?
純potplayer 睇到hdr 片
我而家用madvr反而睇唔到 唔知點解

POT有冇SET 2084校正?
係 純POT睇HDR片要手動開WIN10 HDR
madvr 識自動開HDR 但唔完善 有時要full screen 先轉到

渲染器我用POT預設架炸
獵魔人 天命之咒 好靚
最好自己手動開hdr 全屏播放
賣絕版x27 , 5萬蚊
$3490 早幾日訂左 兩個禮拜後有貨
去高登睇msi 今日先買咗隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞