[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#51 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
3k予算左右想買個27寸mon
少量打機依家多數用黎連mac做野
想問下有無mon arm推介用緊兩隻32吋 遲啲會換不過應該都係換叔32
Philips不了
AOC不了
諗緊27GN950同XG27UQ 邊個好, XG27UQ個邊框好粗,
但另一面係LG 出既野..聽講馬馬
SPEC 係27GN950 好D
但XG27UQ 唔差太多
27吋
好耐之前買過3隻外置wd harddisk, 同華碩router ,用左幾年都沒野。
訊達d mon貴過黃金3 c ,去黃金3c買好過
我buy benq多過asus asus d qc麻麻,台灣人都係用benq耐用,benq本身就係做螢幕起家,asus係找人代工既。

呢2隻都係入門mon, 有護眼
24寸1080p夠啦,budget 夠, 如果27寸就上2k 32 寸就4k .

你淨係用文書不打機不睇片,1080p
faroll, 黃金既金的士? 之前見到有呢個平價
benq gw2381 ,asus vp279h之類入門護眼ips mon, 普通人1080p夠了,有tuv認證

別買dell eg p2419h pwh調光既,睇盲人
aoc ,philips都係大陸野
2k mon賣到4k 仲要係大陸野?

買benq ,asus 好過,2k mon多d選擇

別買philips同aoc
samsung g7 odyseesy都有32寸
曲面王者 samsung係
aoc philips係中資,平野沒好野,佢d panel好廢
收到 ching
香港未有
牙石vg289q幾時返貨啊?
34wn80c依個點睇
原本想買LG 34WK95C定話代理唔會再有貨返
玩FPS 睇片多 G7好嗎?
g34wqc有貨了
1光點 但唔知算唔算 會變色但係都係睇到個點係好花咁
呢隻真係好抵玩又夠大又4k色又靚
只係想買個正常既21:9都咁難
一開始想買lg既5k2k,但因為公司手提推唔到
為有買低級啲,點知一落單就冇貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞