❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
最緊要跟機screen 快 咁就掂啦 你係6xx 人仔個隻?
剛上星期訂左,等送貨。
水貨平一大半,真係冇理由唔幫襯佢。
聽其他人講,自己係外國網訂,再搵集運運返嚟會仲平,但我費事搏啦。
我指lockly 個door sensor, 佢會打開門同關門都通知你。
Ic

不過我用緊淘寶野電眼 門有動靜都有notify..
買左邊部?
import appliances o唔ok架?
巴打,又係買蒸焗爐?
聽好多人講過,幾肯定冇乜問題,係貴少少。
如果無電屋入面係鎖住左,但如你要出屋咁係屋下可以用鎖匙鎖門

其實我本身個問題係
假設全個鎖無電,壞晒底版咁
到底佢仲可唔可以係一個鎖

我暫時睇過好似得lockly,Yale 手柄款,西門子手柄款得
Philips 就鎖鋪話唔得
所以想問實際用家係無電情況下係咪真唔得🙈
插頭自己轉返3腳?
之前問過一間報我5480
9300 5900
可能佢想我買9300 所以咁sell我

Alpha 好似4000定4200
買左呢個

蒸焗爐三千幾火,唔用得插蘇,要用32A接線蘇針線先得。
我都係睇岩衣部呀,但我睇標價係17xxx 既
17xxx嗰部應該係再高一級,多左拉架,可以拉出嚟同埋再多啲食譜。
剛同佢地chat完,都ok,可以即時知道個情况。

太好啦,咁我都訂, thanks bro
唔該你呀CHING
我想問咁你係唔係有師父幫你轉32A接線蘇針線?
另外要注意,嵌入式蒸焗爐大部份都係三千幾火,一定要獨立拉4mm線及唔用得插蘇,要一早同電器師傅講好拉定線先得。
而家裝修進行中,尋日剛舖好全屋磚。
水電我自己搞返,人窮,冇辦法
所以轉32A都係我自己嚟
勁WOR CHING,自己攪...
如果你裝修緊,就要早啲同裝修師傅講要拉4mm線及做定接線蘇。
如已經裝修完,就比較麻煩,要搵電器師傅睇左位先,要由電箱獨立做條線去蒸焗爐位置,如入牆喉加唔到線,可能要做明線
呢排都睇緊電子鎖
應該會係9300同LOCKLY 2揀1

上次試過9200
佢D反應慢過9300好多
雖然款黎講我鍾意9200多D
已經訂左lockly,等緊裝修師傅完工離場就可以通知lockly裝鎖。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞