❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
堅喎,即刻搵到
淘寶賣二百幾,佢賣二千幾
其他公司我唔敢講,呢間emoh真係賣淘寶野
巴打post圖俾大家睇下賣咩賣貴十倍
想買邊張bench?參考下
大家都good taste
不過我砌完磚嫌個浴室有啲暗
叫師傅換左白光燈
如果用淡少少既灰就perfect
呢隻咩牌子
呢盞
未㨂定,不過應該㨂張淺色嘅 - 當然依家唔買喇

我唔介意淘寶嘢,但介意香港價買淘寶野
https://www.emohdesign.com/index.php?route=product/category&path=94
我成套買架,唔係你條link個set
我個套係咁,買左$62xx

德馬有得單買rainfinity花灑
不過白色會貴過銀色
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07T9TQ5VQ/
點解你咁confirm?因為中過伏?

其實我本身係睇開Tree / Indigo果d凳,但覺得貴所以週圍搵下。Emoh上網睇相ok的,但我去過現場,覺得麻麻地,以後自己睇過tree果d珠肉在前,點知原來emoh係賣淘嘢(香港價)
之前我都睇中過啲野,但俾我係淘寶搵到一模一樣
後尾同朋友傾開,原來佢嘅朋友係emoh做過,踢爆話係淘寶貨
唔知點解德馬搵唔到set
仲想睇下揀左邊張
我OK的, 睇完自己去淘寶買
德馬 search Waschbecken24
有時間不如上佢舖度睇

睇相誇啦啦,近睇XX媽
你靠牆身固定位,開關蓋好麻煩,家裡全部有粗過濾,幼過濾就飲用,已經十幾年,每次換芯就麻鬼煩!

我睇啱果款TB 搵唔到
就係想睇下你地揀左邊張有
emoh上舖睇過都似淘寶貨,其實好多都類似咁,淘寶貨但賣香港價/甚至日本價
大家有冇邊間推介係有保證,暫時覺得得tree, all the best同alot多款d
好靚
我見師傅砌完,仲以為d磚裂左
點知係磚紋黎
唔該曬巴打
想問水龍頭上面,白色果塊咩嚟
搵日出旺角問下d舖有無呢個size先
我返到香港第一時間就會去

仲喺外國 諗緊好無訂d 潔具自己遲d運返香港,不過驚打爛
師兄可唔可以講係咩牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞