❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
雙門雪櫃咩牌子好?

唔需要smeg 果d文青野

一早已知德馬啲衰嘢,亦驚寄到嚟打爛,已經預咗好多時間走盞,七月十二日已經落咗order,頂佢。

估唔到咁都賴嘢
第二隻收到 有個角外圍啲防護油一樣係差啲 有個1mm 小孔 但係應該冇乜問題 我send幅相去德馬佢問blanco 語係acceptable condition. 佢賠咗個goodwill refund $1600俾我再foc寄咗隻新嘅來。
第一隻回咗俾佢等claim freight cost,$540下星期覆我

第一隻

第二隻
Dhl freight cost係$5400
我問佢咁貴寄唔寄佢叫我go ahead 嘅 ,咁柒大間公司應該唔會呃尻我呱,收到錢再update,反而個goodwill refund 已經收到,其實我都冇要求佢俾
見到你哋嘅苦況
諗緊係香港執隻naya 6算 反正呢排都送龍頭
睇過size Naya 6大subline 500u少少
見德馬啲人嘅comment都係話有花同崩 睇嚟未必一定關寄海外事
其實呢隻都唔知叫唔叫做崩。只係樣衰 ,不過擺落櫃底其實又睇唔倒既
住私人屋苑我就覺得易唔易爆都無乜所謂
Samsung 最大路啦
609同739啲function 最齊
609 係膠外殻 739係金屬
我上年買個陣739 未出
如果唔係我都會加多少少買739
居屋又裝邊隻好呢,應唔應該裝鐵閘呢,好煩惱
你呢隻都可以接受啦
用得就好。
我驚來來回回太耐 所以先唔諗係德馬訂
粗粗地用住佢送嗰個龍頭先
609 真心好用 不過見上面有人推Lockly 都可以考慮埋既
想問738同739有咩分別?
你哋個個都買bianco, 好似得我訂hansgrohe嘅盤
我都買左609
609可以拍卡
739唔得
Yes
過幾日都裝鎖啦,希望正啦
一見呢個post又想講...
我最近個鎖無反應....開唔到門
鎖左係屋外15分鐘.....
除左個推版係膠
其他都真心正...
不過鎖心得一條咁
比人感覺唔穩陣
609可以用匙卡入方便啲
我諗住拍埋就算唔鎖鐵閘
我買個到上手裝左鐵閘,搞到最後要拆閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞