❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我講緊叫佢係星盤底裝呀,弱智
有冇巴打知如果條rising pipe 高得濟係咪可以自己cut 短佢?
OK,我睇漏佢唔想鑽洞
有無CHING有用開邊隻蒸氣掛燙機係好用既?
浴屏有無巴打有研究?咩牌子好同有無推介嘅店舖同師傅?
有冇人熟窗口分體式冷氣機?

原本間房想裝窗口分體式冷氣機,但個窗口位太細,連珍寶嗰隻368都裝唔落。

只可以裝Panasonic嗰部,但Panasonic嗰隻好似好舊款,唔係變頻,仲要四級能源標籤,定係裝返普通Panasonic變頻窗口機好啲呢?
可以去HOMELESS睇睇
我兩間房都係個位太細,又係想由窗口機換窗口分體,應該會揀 Panasonic 1.5 匹果部
Eagle 英格衞浴,我預計訂呢個牌子,好多鋪頭都有。
Eagle shower先啱,標榜德國野,唔易爆,但比普通嘅會貴一千左右。
我用緊呢個
售後算唔錯
叫佢跟左2次有彈水出浴屏外都好快叫師傅上門睇

但佢自己聲稱日本防霉玻璃膠
用左半年就有霉
唔知係覺問題定佢地問題
呢個如果重新打膠要收錢
但果部4級機真係好舊....
不如用番窗口變頻
防霉玻璃膠其實自己打仲方便,買犀利牌或791防霉膠已好正。
多謝咁多位巴打意見
Grohe都有隻同3m合作
但女人話要拉出式又唔想咁多線係枱面
我都話鑽多個洞咪解決問題囉 佢又話多舊野

再諗下點解決呢個問題
做咩自爆呀stenhen
冇錯就係呢樣嘢令到我卻步,諗住用返變頻窗口機算,點解其他牌子唔出窗口式分體
請問電視櫃既話有冇推介?
用3M個個又係要鑽多個洞
用用下唔想用既話又多舊野,拆左佢又有個洞
都真係有d煩
咁又唔會用用下唔用嘅 飲慣左濾水器嘅水
屋企用amway嗰隻
Grohe Blue Pure Minta 拉出式可以單一龍頭出埋過濾水
香港賣5千幾連埋3M濾水器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞