❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有呀 我兩樣都係bbe買
盤底四角靚唔靚仔?
頭先反轉睇過,靚仔
搵TGC啲師傅上門度位後,
去BBE買&裝???
因為我訂造新廚櫃 揀岩邊個煮食爐比個size造返個位就我
熱水爐就叫個煤氣搵師父上門拆 再問佢咩型號岩裝
請較下德馬blanco石盤係咪有d款唔送香港?
有d 顏色唔送香港
Blanco subline 430/270 u我見佢唔送香港,爬文見到之前有師兄買到
如果你講緊黑色果隻既話佢之前係dispatched and sold by Amazon, 可能唔知賣晒定點,依家sold by 第間公司,所以未必會送黎HK你可以揀其他顏色,有d 仲可以送HK
有無浴室寶推介
其實啲煤氣爐大約5.5Kw
平貴有乜分別???
平個啲啲喉向上向下出 比公屋居屋用
佢話我個度只可以搵向後出嘅同要用超薄型號
問過兩個都咁講
Router 我會推netgear
不過都要睇佢屋幾大,牆多唔多, budget預唔唔多
我用緊orbi 最平果隻都要2400蚊🙈
Thx ching, 其實十一月中收樓,依家買定都唔遲掛
可以睇埋英馬,有啲色仲有貨,可以寄香港,價錢同德馬差不多。

https://www.shigeru-k.co.jp/en/products/sink/under3/

比多個選擇大家 我覺得依隻盤功能好正
切野洗菜劏魚洗海鮮都一流
日本盤設計好正,之前有諗過,但佢係盤入面多咗幾條不鏽鋼邊,會唔會比較難清潔,又會唔會好易整親手呢?
佢咩都唔講你都肯寫咁多
你都算好人

我都認同高質唔代表一定貴

同埋人人對平/貴定義都唔同

最好就比埋想用幾多錢買果樣野

好似買soundbar咁
我用緊條7000蚊覺得唔貴
有人用緊2千都可能覺得貴
我fd屋企套音響40萬又話唔貴...
多謝巴打
講得岩啊
佢起碼都寫個price range 啦
其實雪櫃我都睇緊,想趁今次搬屋換埋佢,已睇中三菱6門,但而家個雪櫃又冇事冇幹,雖然已用廿三年,但佢又唔壞,老婆唔比換。
話時話,廿幾年前嘅雪櫃會唔會嘥電好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞