❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我都係 睇中左個櫃 好中意但唔見淘寶有wor又
形日居呢? 有冇人買過?
Electrolux
而家無問題開心使用中
我諗住買佢嘅抽油煙機同電磁爐 希望冇事
邊個會想買個射到痛既花灑
沖涼又唔係洗馬桶
你睇返上面影個花灑表面個張圖
佢每個出水位有4個出水孔
個力度均勻細緻打落身度勁舒服
嚇死人
成個浴室啲磚裂哂
有冇人用過whirlpool 同electrolux抽油煙機?
去舖睇過whirlpool akr5001好強力,electrolux EFC926BAR好靜
掙扎中
用緊akr5001,試過信用卡都吸到先買
但暫時仲未煮過一餐飯
俾唔到有用意見你
惠而浦有得同 伊萊克斯鬥咩
惠而浦感覺低檔次d
洗衣機果d 一定唔會揀佢
其實冇
啲人成日都話若買惠而浦 生活添煩惱
不過好出奇地佢既抽油煙機口啤幾好
又有一部係銷委會推介
本身我睇中Electrolux efs928sa
男朋友嫌個樣太fancy最後買左惠而浦呢部纖薄款
都好呀 冇鑊氣就得啦
不過講好用就難講
我明火...全部TGC無煩惱

我想換屋企個明火爐 因為個款舊式d
清潔煩d 外觀冇咁靚仔
但係上次煤氣師傅上嚟 話係好野嚟
搞到老婆話唔換
抽油煙機惠而浦真係麻麻地…唔夠力吸走晒d煙…結果水蒸氣走晒去機身外邊,反而裝修師傅話tgc 抽油煙機唔夠吸力,煮食爐同熱水爐就靚既,師傅話如果抽油煙機買富士皇或者太平洋,一隻日本制,一隻台灣制
其實水柱個模式有咩用
想請問用緊BG電制嘅各位巴打
冇螺絲版同有 用落有咩分別
點解RS有d款反而冇螺絲仲平d嘅?
手指
絲打邊度買呢set?今日出旺角睇,好似唔見rainfinity系列
真係唔知 未發掘到
Off 哂topic
我搵朋友德國買再寄返黎
香港我都有見過實物
灣仔駱克道個頭一間好大既潔具鋪頭印象中幾齊款
旺角歐化潔具就見到水龍頭實物
但其實我得個花灑係rainfinity系列
支花灑桿同水龍頭本身係配raindance

最後冇送到嚟,打去德馬剷佢,佢話寄失咗,最多refund,屌佢,我同佢講我想要貨唔想要錢,佢話公司規距,杏家橙,最後卒之都係退錢。

我今個月尾或十月頭就要用,趕唔切係外國再訂,只好係香港搵,捱貴貨。

點知搵暈全香港都冇,杏加橙,全部都話最快十月底先有船到,即全香港咁多間公司都等緊嗰隻船。

好彩最後bbe個sales幫到手,搵到隻480/320,同我要嘅色,咁大少少我又冇乜問題,就照殺,下星期一送貨。

跟住落嚟仲有五六樣家電要買,如果bbe同其他網店價錢差不多的話,我可能會搵返嗰位sales買。
我之前又係想買個款無貨結果買左480/320
實物好大好牙位

你係BBE買幾錢咩色啊?有送水龍頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞