❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
室內人手向上推彈出左鑽芯
有人屋外解鎖開門會唔會解到?
入伙之後睇下人地用乜先
好似係開到 想知有無反鎖功能

指紋可以開埋手動個條pin
反而鎖匙唔得
始終覺得係marketing同牌子問題先多人用samsung
其實所有電子鎖都係君子鎖黎啦

真心係如果畀人爆果陣,個鎖識得通知你畀人爆,事後可以從果陣時間睇返升降機或者大堂cctv,而追蹤到知賊,大家感覺會唔會好D?
荃灣 快捷
開到
除非你室內用埋機械式果隻轉埋第四條鎖芯反鎖
咪先都會開到
如果你有睇過下我之前講ge 野
就知我對安全從來唔係第一個考慮
不嬲都唔擔心爆格問題
我上面咁長文都好少講安全
我考量係穩定同方便
認同,有心爆你點都會爆到
我淨係記得你係yale苦主
上面有另一個巴打好concern security問題
本身諗住覆佢咋

見巴打你做咁多功課 其實應該lockly啱你多啲
係個把手令你卻步啫
方便我諗你用左就會慣要多一下動作
我都買左,原裝配件唔啱,仲未裝到
你去邊到買轉頭?
本身同一個巴打買咗英國牌子嘅轉頭
唔啱用
之後老竇出去水喉舖
又俾人呃咗幾十蚊買啲垃圾
最後我去淘寶平平地買一大堆返來逐個試
油壓木床架 有咩好推介
當你一年壞幾次
幾個月就要叫師傅上黎整一次
真係好煩...
仲要係得一年保
我剛過期啦,又懷啦
上門要550未包零件
買過新算
但好驚新又中伏
所以我見西門子包5年上門保,所以我先會提及佢

Lockly 個把手同其他把手對我黎講都差唔多
因為幾歲小朋友最易撞到
呢個先係我安全考量
所以我真係好苦惱
4 sale 床褥改尺寸,有無CHING試過? 手工得唔得?
其實點解你會覺得小朋友會易撞到?正常個把手位係成年人既腰位,即係4-5歲小朋友高度,去到呢個歲數你都驚佢撞到就無言啦...
因為我舊屋時 房門同大門都係用有把手果d
我自己都不下10次撞到‘魚’晒

所以我覺得佢會撞到頭機會好高
我大門係成廚房門隔離
佢成日都行黎行去
搵d 防撞墊下佢囉弱智
lockly得一年保養驚唔驚?
Lockly 保養係兩年喎
咁人地而家可以再揀 點解唔揀冇把手個d 又唔係加個墊咁核突
依家買個新野番黎
仲要搵個防撞墊去墊佢咁樣衰
講得出呢句都唔知你弱智定我弱智
你啱
因為呢個我係聽個鋪頭講,無再上網查證過

本公司之產品均經檢定,確保產品性能、零件及機件完整、並為客人提供兩年產品保養服務。

所有經香港認可之分銷商所購買的LOCKLY智能電子鎖,均可享有免人工及零件費之上門保養維修服務。所有非經香港認可分銷商所購買的LOCKLY智能電子鎖及非認可分銷商之技術員所安裝的LOCKLY智能電子鎖,均不獲保養服務保障。
Lockly 安裝師傅請,如果有問題,佢地唔會整把鎖,直接換過把全新俾你
巴打你用邊把鎖一年壞幾次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞