❛真❜高質傢俬電器傢俱討論(7)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
名貴電器
同Miele同一level
間間馬拉貨都係垃圾 尤其大金馬拉簡直垃圾中垃圾
日立MIJ都還好 但其他產地不予置評
嵌入式蒸焗爐同過濾花灑頭有無推薦?
嵌入式蒸焗爐我自己訂左bosch,花灑頭唔識。
巴打可唔可以影下盤底4角睇下 我果個好唔靚仔
gag 再高d下話?
miele 唔清楚
但係萬幾-3萬幾嘅gag 電磁爐係真正做到細火
唔係固定火力 靠開關模擬 細火
3星說明書寫建議鹼性電池
但係有流汁問題 間唔中揭蓋睇下就得
唔想煩可以轉碳鋅電池 不過會換得密d
我果個都好靚仔,巴你果個點樣唔靚法?
叉電得唔得
我部雪櫃就用日立
好彩無乜投訴
呢段字應該長期置頂
邊款?鋰電池 / 其他盡量揀d 低mAh 嘅
普遍個電流都比較大 而且耐用d 有可能overload 個控制板
8粒叉電池 都唔少野的
如果你有留意 一換新電 (我都係勁量
個電鎖lock 得大力同快好多 個效果反而係多餘
https://www.fortress.com.hk/zt/product/r-sg32kph-fridge/p/BP_11958741
我母親大人用類似呢款 泰國制 都用得好爽
唔敢當 唔識音響嘢 有無Ching補充下
UPS 送野d 包裝真係好過DHL 好多
星期三先再上去,到時影。

咁樣

我個勁圓滑 rock grey色
我都係咁樣無甩無花,巴你果個唔收得貨啦,blanco會內外都打磨到光滑先畀客,你呢個唔合格
睇你多唔多野洗,又唔可以話無用,不過你要買都係同代理買好,唔係就會好似我咁樣
開關模擬細火即係點
果d 19 電磁爐 例如打邊爐用果d
你較400W 佢其實出緊係大過400W
只係開下 停下咁 所以會見到滾下停下
廚房我買2 3000蚊果d 都係會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞