(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
LM 學野
賭左三年 輸左40萬左右,之後輸到乜都冇晒,次次出糧次次清,近排玩出面果啲輸左30k,早兩個禮拜個b囡出左世,依家覺得好大壓力好迷惘,屋企樣樣都係錢,唔知點算好。。。有冇爸打可以教下我點做。。。
成日輸大左果刻就同自己講決心要戒, 但過多幾日無聊就會開馬會app睇下有咩波, 無限loop
成日輸大左果刻就同自己講決心要戒, 但過多幾日無聊就會開馬會app睇下有咩波, 無限loop

屌 真係
賭左三年 輸左40萬左右,之後輸到乜都冇晒,次次出糧次次清,近排玩出面果啲輸左30k,早兩個禮拜個b囡出左世,依家覺得好大壓力好迷惘,屋企樣樣都係錢,唔知點算好。。。有冇爸打可以教下我點做。。。

生埋囡囡 要生性了

生埋囡囡 要生性了

你而家有冇爭出面數先
你家姐好慘 希望你堅持到 珍惜屋企人

宜家既財政情況?

輸大左話戒 只係悔氣說話
有無決心完全係兩回事
你家姐好慘 希望你堅持到 珍惜屋企人

你係咪我家姐
靠自己其實係咪無可能戒甩呢
靠自己其實係咪無可能戒甩呢

第一步真係要cut馬會戶口
我諗自己呢幾年輸左接近一百萬

有無決心完全係兩回事

我都係咁loop

成日想贏返輸果啲,結果愈輸愈多
我近10次去澳門 9次都贏 每次贏4000
有次萬三

唔覺得有你地講既問題

利申 銀行dealing room trader
第一步真係要cut馬會戶口

cut左未

有無決心完全係兩回事

我都係咁loop

個個都係咁
想戒 就比D決心出黎

有無決心完全係兩回事

我都係咁loop

個個都係咁
想戒 就比D決心出黎

Cut左戶口成個月
宜家個人身心健康左
反而唔會再有賭癮
唔該哂樓主多謝你教識我凍結個戶口
Cut戶口都未夠要凍埋同埋唔好玩外面野
就會發覺原來生活其實幾輕鬆
賭埋歐冠盃先啦 買皇馬等收錢
拎啲賭本去旅行仲實際
賭係因為個人無咩目標
妄想自己同其他人唔同

有無決心完全係兩回事

我都係咁loop

個個都係咁
想戒 就比D決心出黎

Cut左戶口成個月
宜家個人身心健康左
反而唔會再有賭癮
唔該哂樓主多謝你教識我凍結個戶口
Cut戶口都未夠要凍埋同埋唔好玩外面野
就會發覺原來生活其實幾輕鬆

無左賭波既壓力
生活真係輕鬆好多
朋友都會睇得出你開心左
拎啲賭本去旅行仲實際
賭係因為個人無咩目標
妄想自己同其他人唔同

個個以前笑鳩人賭輸到仆街
以為自己可以理智咁賭
結果行返人地條路
拎啲賭本去旅行仲實際
賭係因為個人無咩目標
妄想自己同其他人唔同

個個以前笑鳩人賭輸到仆街
以為自己可以理智咁賭
結果行返人地條路

係 我就係咁 仲問人點解賭咁大
見到身邊啲fd越賭越大
麻雀啤牌由賭輸一底到連續玩幾底
輸過二千之後不了
同狗會玩仲衰過fd圍內之間賭 有去無回
攞錢黎溝下女屌下女好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞