(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
100蚊食餐飯都覺得貴 但我又會攞5000去買場波

本身買到好多想要既野

係 但會唔捨得攞錢去買野 寧願攞去賭

唉 好on9
靠賭每月正數8000

more

本身買到好多想要既野

唉 好on9

咁你仲賭...

本身買到好多想要既野

唉 好on9

咁你仲賭...

小賭怡情 當比個機會自己追返

本身買到好多想要既野

唉 好on9

咁你仲賭...

只要一日你仲係追追逐逐,你永遠甩唔到賭癮。你只要將賭錢視為消費,咁樣就另一個世界啦。
何秋?
共勉之
岩岩輸左波 開始戒賭了
再賭一定會仆街

暫時聽落未夠決心
只係悔氣1說話
剛剛過完馬交玩樂,只係抽左一小時去賭場小試牛刀,話左一個鐘就一個鐘,死唔lur地,結果拎翻少少幫補旅費。

同枱見到一個大陸佬唔識買花旗骰,只係掉啲一錢蚊落去就話買晒佢。唉,我諗只有貪污嘅人先有資格賭咁大。各位又唔係貪官,唔好沉迷賭海啦。

講得啱

我試過食住飯盒輸一皮野

本身買到好多想要既野

唉 好on9

咁你仲賭...

追條毛咩
咪又係會輸
共勉之

介賭左差唔多10日

不過歐聯忍唔到手買左500祖記盤

其他就無玩

岩岩岀糧還左17k
還多11個月就係岀路 希望捱到
介賭左差唔多10日

其他就無玩

岩岩岀糧還左17k

贏錢既感覺係戒賭既敵人
雖然你買500好似唔多,而且贏左少少
但我怕會影響你戒賭
下次自己注意下
介賭左差唔多10日

其他就無玩

岩岩岀糧還左17k

贏錢既感覺係戒賭既敵人
但我怕會影響你戒賭
下次自己注意下

始終係好難忍
比起之前幾千一鋪咁玩 一日幾場
已經好左d
長遠黎講 我諗要再揾多d野分散下自己
介賭左差唔多10日

其他就無玩

岩岩岀糧還左17k

贏錢既感覺係戒賭既敵人
但我怕會影響你戒賭
下次自己注意下

始終係好難忍
比起之前幾千一鋪咁玩 一日幾場
已經好左d
長遠黎講 我諗要再揾多d野分散下自己

明既,我都經歷過
不過黑心D講句,寧願你輸
贏錢對戒賭真係大忌
四年前二十歲果時我豬到舉埋手

果陣借左好多間銀行去賭
一間借五至十萬
波又賭,百家樂又賭
波仔最大一場試過買五萬,百家樂兩萬一鋪
其實話賭細d慢慢戒根本無效

舉個例
平時玩開2000一場 而家縮到200一場
但你200好彩贏左5,6場有1000嗰時就會覺得自己買咁細好on9 就會all in輸哂就再入200再慢慢戒無限loop 條數分分鐘仲大

舉個例
但你200好彩贏左5,6場有1000嗰時就會覺得自己買咁細好on9 就會all in輸哂就再入200再慢慢戒無限loop 條數分分鐘仲大

玩開大注根本唔會有心機買細注
亂咁買
四年前二十歲果時我豬到舉埋手

果陣借左好多間銀行去賭
一間借五至十萬
波又賭,百家樂又賭
波仔最大一場試過買五萬,百家樂兩萬一鋪

宜家情況如何?

舉個例

啱。
我初初戒賭時
社工叫我要一刀切

我用戒毒例子反駁佢
話戒毒都有美沙酮慢慢甩
戒賭都應該要慢慢甩
於是諗住小注小注

最終都係不斷仆街
先醒覺社工講既野係啱
剛剛過完馬交玩樂,只係抽左一小時去賭場小試牛刀,話左一個鐘就一個鐘,死唔lur地,結果拎翻少少幫補旅費。

同枱見到一個大陸佬唔識買花旗骰,只係掉啲一錢蚊落去就話買晒佢。唉,我諗只有貪污嘅人先有資格賭咁大。各位又唔係貪官,唔好沉迷賭海啦。

講得啱

啲貪官洗白啲錢方法就係拿啲黑錢去賭

啲人問你啲錢點黎死都話過大海(唔好去啲大先進既賭場)賭番黎
啲大賭場 注碼有record 可以check 番
既然大家又唔係要洗錢,仲乜要俾洗錢費人地

戒賭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞