(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
戒賭第一日

琴日又有賭?
只要堅守到唔借錢賭 輸極都有個譜 唔賭玩其他野錢一樣係冇左 但一借錢番身就係葬身之日

又唔係咁講
搵人幫手管理財政囉
切勿接觸賭,害一生

啱,講得啱
戒賭第一日

琴日又有賭?

今日正式計姐
唔知係咪睇完你地d經歷覺得驚 個賭癮好似細左
戒賭第一日

琴日又有賭?

今日正式計姐

好,就由五月一開始計
唔知係咪睇完你地d經歷覺得驚 個賭癮好似細左

通常會有暫時性既效用
但如何長久地保持先有難度
我賭癮最大係六日

試過已經係輸到褲穿窿,,係床典黎典去想盡辦法係邊到可以拎到錢黎賭
我賭癮最大係六日

試過已經係輸到褲穿窿,,係床典黎典去想盡辦法係邊到可以拎到錢黎賭

賣料幫人燈曬咪有錢賺
講真點解見親你都輸曬仲會賭
我賭癮最大係六日

人去到想賭既時候
乜方法都會諗到出黎
訓訓下教都會諗到新藉口搵人借
好辛苦
我賭癮最大係六日

人去到想賭既時候
乜方法都會諗到出黎
好辛苦

係 會瞓得好差 之前成日都係咁
我賭癮最大係六日

人去到想賭既時候
乜方法都會諗到出黎
好辛苦

係 會瞓得好差 之前成日都係咁

所以好珍惜宜家心境平靜日子
諗返以前日日提心吊膽 行屍走肉
就覺得宜家好幸福
其實啲人話輸錢,輸咪輸,最重要係唔好借錢黎賭姐 尤其街數

話雖如此
有錢都唔一定要賭輸既
幫馬會打工咩
我連輸唔會追反而會唔想賭 次次馬會戶口冇錢就唔想入 但一羸錢就會瘋狂賭 由朝賭到晚
我連輸唔會追反而會唔想賭 次次馬會戶口冇錢就唔想入 但一羸錢就會瘋狂賭 由朝賭到晚

贏錢會心雄
但永遠最終都係變返0

贏錢會心雄
但永遠最終都係變返0

變0多 係試過1次1k上50k 拎完20k先變0
依家1k上到10k仲玩緊 暫時未出大問題但驚遲早因為賭出輸

贏錢會心雄
但永遠最終都係變返0

變0多 係試過1次1k上50k 拎完20k先變0
依家1k上到10k仲玩緊 暫時未出大問題但驚遲早因為賭出事
靠賭每月正數8000
岩岩輸左波 開始戒賭了
再賭一定會仆街
剛剛過完馬交玩樂,只係抽左一小時去賭場小試牛刀,話左一個鐘就一個鐘,死唔lur地,結果拎翻少少幫補旅費。

同枱見到一個大陸佬唔識買花旗骰,只係掉啲一錢蚊落去就話買晒佢。唉,我諗只有貪污嘅人先有資格賭咁大。各位又唔係貪官,唔好沉迷賭海啦。
利申:賭左一個鐘,翻來嘅錢都唔夠落打令/18,所以唔好賭錢啦,直接落去仲實際
100蚊食餐飯都覺得貴 但我又會攞5000去買場波

本身買到好多想要既野

本身買到好多想要既野

係 但會唔捨得攞錢去買野 寧願攞去賭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞