(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
我輸咗5 6k己經停手
依家都係小注玩下算

5 6k既教訓未必深刻
記得將來有更大經濟能力千其唔好沉船
我都輸左20個 戒左三年無賭
心得係有時想買波 但係諗買幾多先追到輸果啲?
5000 ?10000?贏左變20000?
贏10000咁又點 諗諗下就買唔落手

好在20個只係我個零月糧
算影響唔太大 但係都唔可以俾老婆知

人既慾望無窮無盡
但自己既本就有限
贏1萬就想變2萬 2萬想再變4萬
去到每個位都會有新慾望

巴打做咩工
有沒有野可以幫到你手
我有frd係澳門讀書
偷偷地入賭場贏30k(未夠秤)
玩老虎機
仲請我去旅行
宜家佢輸到打和
點叫佢收手?

呢一刻好難
因為佢曾經贏30k
腦海會對入賭場分泌興奮既物質
佢宜家呢刻一定好想贏返30k

巴打做咩工
有沒有野可以幫到你手

老豆公司打雜 洗下廁所 行行企企
象徵式出翻15個

巴打做咩工
有沒有野可以幫到你手

象徵式出翻15個

仲請人嗎
你係唔係我個仔?
利申:冇女

人既慾望無窮無盡
但自己既本就有限
贏1萬就想變2萬 2萬想再變4萬
去到每個位都會有新慾望

20萬我都無想追翻的意慾 當做善事算
樓主好後生姐,未來大把世界,我之前輸得金過你,到依家想戒都戒唔甩,只係玩得細左,到底點先的起心肝可以完全唔賭?

巴打幾歲同輸左幾多

30,輸差唔多1000K,
零幾年18歲仲讀緊書買6合彩中左2次4800,
次後買波好好運買乜中乜,滾到成600K,
跟手無啦啦見到石陰寧峰苑99萬幾百尺,
心雄由本來50K一場->ALL左600K一場1.7倍平手盤,
最後89分鐘輸12碼0:1完場,
自此買乜輸乜,到依家輸OVER 1000K
好撚慘,明知輸仲要賭
你係唔係我個仔?
利申:冇女

巴打做咩工
有沒有野可以幫到你手

象徵式出翻15個

請唔請助理 人工係你5分1就夠
你仲有沒有投注ac
呢個一定要cut
cut左。
馬會有自願性凍結戶口計劃
三年內唔可以再用自己身份證開戶口
但極少人知道呢個計劃
其他想戒賭既巴打請留意

多謝相告

Google唔到
我都係24
差緊學債廿幾萬
想靠賭還 不過玩左兩個月仲係負緊兩千
唔賭每個月打工$12000 又真係睇唔到人生有咩出路...

學債啫 政府又唔會追數
你繼續賭 我可以肯定 就算你本身有出路 你都會親手毀滅
樓主好後生姐,未來大把世界,我之前輸得金過你,到依家想戒都戒唔甩,只係玩得細左,到底點先的起心肝可以完全唔賭?

巴打幾歲同輸左幾多

30,輸差唔多1000K,
零幾年18歲仲讀緊書買6合彩中左2次4800,
次後買波好好運買乜中乜,滾到成600K,
跟手無啦啦見到石陰寧峰苑99萬幾百尺,
心雄由本來50K一場->ALL左600K一場1.7倍平手盤,
最後89分鐘輸12碼0:1完場,
自此買乜輸乜,到依家輸OVER 1000K
好撚慘,明知輸仲要賭

就算當時比你贏到呢場
然後你又會aim at 200萬既樓
人就係咁

我都係咁同自己講。
寧願早D爆煲
總好過到時有家室既時候先出事

搵人管財政 搵多D興趣

已經夠多,反工12個鍾,
平時會踢波,打機,又有追劇,
DAY OFF都9成出街,
但只要拎住部電話好自然會睇波馬
你仲有沒有投注ac
呢個一定要cut
cut左。
但極少人知道呢個計劃
其他想戒賭既巴打請留意

多謝相告

Google唔到

狗會好9
我之前親身去 連普通pt助理都唔知
要搵大粒野先比到份form我
我都係24
差緊學債廿幾萬
想靠賭還 不過玩左兩個月仲係負緊兩千
唔賭每個月打工$12000 又真係睇唔到人生有咩出路...

學債啫 政府又唔會追數
你繼續賭 我可以肯定 就算你本身有出路 你都會親手毀滅

贏獲甘就可以收手
做人上人
當年樓主贏咁多拎左黎做咩野
最多試過贏幾多?

兩日 $1000 贏廿五萬

不如講下點贏 好奇
你仲有沒有投注ac
呢個一定要cut
cut左。
但極少人知道呢個計劃
其他想戒賭既巴打請留意

多謝相告

Google唔到

狗會好9
我之前親身去 連普通pt助理都唔知
要搵大粒野先比到份form我

簽左之後去投注站現金投注
中左會唔會唔賠比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞