(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
要戒既就一定要凍結戶口
仲要咪用其他人戶口落注
而且唔好做犯法野玩外圍
斷絕一切有關賭博資訊
So far我凍左一個星期
宜家得閒就做下運動 睇下劇集
個人無左賭波果時既壓力
22歲豬左五十多萬,而家諗起賭都想嘔

用咩方法還?用左幾耐時間還?
由初初出黎做野開始賭波,由$10注6串1
到近年越賭越大,感覺去到失控

係咪完全戒哂啦巴打

未,睇到呢個Post 再諗返
好多野已經失去左,返唔到轉頭
由初初出黎做野開始賭波,由$10注6串1
到近年越賭越大,感覺去到失控

係咪完全戒哂啦巴打

未,睇到呢個Post 再諗返
好多野已經失去左,返唔到轉頭

信我 停左賭 得到既比你之前失去既多
輸緊330蚊,打算下星期日繼續小賭怡情
平時20蚊位置馬仔
都係星期日冇野做 娛樂下 即使買左20蚊都會大嗌上呀 上呀
咁樣賭有冇問題
(每個賽馬日都玩,平均玩4-5場)
上黎報下平安先
估唔到咁多巴打都輸到咁誇張
平時20蚊位置馬仔
咁樣賭有冇問題

我同你差唔多,我只買星期日沙田日賽,每次都想2x1 位置q 一日買3到4條到,每條40蚊到
利申又3月打吡個日後開倉,到依加total輸緊300蚊到☺
平時20蚊位置馬仔
咁樣賭有冇問題

我同你差唔多,我只買星期日沙田日賽,每次都想2x1 位置q 一日買3到4條到,每條40蚊到
利申又3月打吡個日後開倉,到依加total輸緊300蚊到☺

賽馬我覺得中一場已經好好彩
所以我極少過關
除非個日唔得閒玩 就位置過關
樓豬而家返咩工
好想賭啊

人生太短出手要更大
我個名 都係拎閒錢玩 玩馬正數緊馬會

keep左幾耐?

三年啦 由大學玩到做野有經濟能力 做野反而覺得仲輕鬆左買得仲冷左

每場都係30-100 買冷q 而家就玩下過關

但唔會場場玩 只會揀兩三場熱門唔穩覺得會爆既場合 中一次就夠玩好多次

呢個係我還清數後最想學ge方法
慢慢度下馬考下眼光 中一場都夠玩四五十場
如果唔係為追數 真係唔會賭波
輸一場已經可能要用兩場追

波我只會正數時先玩當娛樂 因為我唔中意波要不斷推 但馬仔就間唔中爆冷 前排先買一百收5千 (當然唔係成日發生)但中一次夠玩好耐了。以前玩波攪到輸比馬會 而家咁玩有贏

興幸唔洗還,係屋企人留比自己發揮 而家等於要從頭黎過,諗翻都覺得自己好仆街

興幸唔洗還,係屋企人留比自己發揮 而家等於要從頭黎過,諗翻都覺得自己好仆街

我都覺得好對唔住老豆老母

屋企人好好
琴晚買波又豬
到底點先可以完全戒甩

但其實有得從頭黎過都好呀

我都覺得好對唔住老豆老母

唔好令對自己有期望既人失望

屋企人好好

屋企人未知

家境清貧,本人亦無學歷,無左果筆錢 已經可以話係輸曬
又忍唔住
好想喊 唉 對自己的好失望

屋企人好好

屋企人未知

姐係本身打本比你?
又忍唔住
好想喊 唉 對自己的好失望

I know that feel
巴打咩情況

無左就算啦
會搵返既
其實唔賭就真係已經會好好

無左就算啦
會搵返既
其實唔賭就真係已經會好好

利申:想戒賭但未做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞