(曾經賭錢輸到仆街,已戒甩)你問我答

968 回覆
59 Like 2 Dislike
由細到大自己知無賭運,所以波馬啤牌都無咩癮
但7年前學人買股票,美其名係投資,其實咪又係賭。
已經輸左嘅超過150k,坐緊脠50k
好想戒

股票唔熟
玩開仙股?

玩正股,不買仙股
以前唔識買,就算依家有學,都唔敢話識

因為早兩三年高位買左隻澳門賭股,之後兩年跌到仆街,上年升返d就止蝕左,左以輸左十幾萬

蝕左幾多%?
好想戒

股票唔熟
玩開仙股?

玩正股,不買仙股

因為早兩三年高位買左隻澳門賭股,之後兩年跌到仆街,上年升返d就止蝕左,左以輸左十幾萬

蝕左幾多%?

其實散戶買股票同賭錢冇分別
都係靠運氣多

不過我冇儲錢命
一有數字就好快變0
買股票 就算坐艇 反而儲到錢
宜家成手銀行股

買股坐艇起碼叫做有資產
賭波賭馬乜撚都無
好想戒

股票唔熟
玩開仙股?

玩正股,不買仙股

蝕左幾多%?

50%

股票唔熟
玩開仙股?

玩正股,不買仙股

蝕左幾多%?

其實散戶買股票同賭錢冇分別
都係靠運氣多

不過我冇儲錢命
一有數字就好快變0
買股票 就算坐艇 反而儲到錢
宜家成手銀行股

買股坐艇起碼叫做有資產
賭波賭馬乜撚都無

有d股坐幾年真係可以回本,但有d真係無可能
果陣2000一晚點上250000
好想戒

股票唔熟
玩開仙股?

玩正股,不買仙股

蝕左幾多%?

50%

如果我將來買
都應該揀大藍籌買
果陣2000一晚點上250000

兩晚,過關
賭左6年
平注2~300
未買過1千以上
你係咪老鼠
樓主好後生姐,未來大把世界,我之前輸得金過你,到依家想戒都戒唔甩,只係玩得細左,到底點先的起心肝可以完全唔賭?

巴打幾歲同輸左幾多

30,輸差唔多1000K,
零幾年18歲仲讀緊書買6合彩中左2次4800,
次後買波好好運買乜中乜,滾到成600K,
跟手無啦啦見到石陰寧峰苑99萬幾百尺,
心雄由本來50K一場->ALL左600K一場1.7倍平手盤,
最後89分鐘輸12碼0:1完場,
自此買乜輸乜,到依家輸OVER 1000K
好撚慘,明知輸仲要賭

平手盤得1.7
Cancel埋戶口
岩岩填左凍結form 3年
準備迎接新生活
賭既生活我受夠了 24歲 食乜買乜都慳
係賭就好比得起錢
屌佢老母死狗會 我宜家唔柒玩你啦

多謝樓主啟發左我同埋令我有勇氣咁做
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

渣ga

凍結有乜用 要賭既買現金卷一樣
賭左6年
平注2~300
未買過1千以上

非常好
點解你地本來贏咁多仲要賭。。

如果我贏到幾千就會拎黎買遊戲機

到你贏幾千蚊你就有更高目標
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

非常好。
幫得一個得一個
巴打你去到馬會搵邊個拎form?
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

渣ga

都係果句。
用戶口 一來方便 二來錢只係數字
我自己以前去馬會買現金卷未試過多過五千
拎太多cash太著眼
但係戶口,買五皮野都只需㩒幾個制
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

非常好。
幫得一個得一個

助理經理
但佢拖好撚耐 想搏我回心轉意咁
我即刻話屌你老母比d效率好嗎
開ac就快快手 屌你封ac就咁慢?
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

渣ga

都係果句。
用戶口 一來方便 二來錢只係數字
我自己以前去馬會買現金卷未試過多過五千
拎太多cash太著眼
但係戶口,買五皮野都只需㩒幾個制

戶口可以隨時賭 仲可以pps咁過數
好撚多輸落既錢都係用呢個方法
入2k 輸左 pps再插多兩k 再輸 再2k
一晚輸6k係好閒既事
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

加油,真係玩左食左買左都好過輸左
Cancel埋戶口
準備迎接新生活
係賭就好比得起錢

非常好。
幫得一個得一個

助理經理
但佢拖好撚耐 想搏我回心轉意咁
我即刻話屌你老母比d效率好嗎
開ac就快快手 屌你封ac就咁慢?

我果次搞左一個鐘
幫左三條友開ac先再幫我
真乜燥撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞