召集LIHKG所有單車jj (6)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無新手團

新手就有

個個都avg 30 up 有無啲貼地啲嘅可以一齊踩下
今日晏晝踩車遇到個P牌van仔
佢左轉轉咗入對面線
揸正係我面前發現柒咗停低
可惜冇車cam
如果唔係可以post上小心駕駛
有無新手團

新手就有

我avg 8
打算重出江湖

而家8k入唔入到純鋁車+tiagra件? 打算入giant

而家係咪多左rb用碟剎?
打算重出江湖

c夾仍然都係主流
有無新手團

新手就有

真係新手啦
lock都未上
有無新手團

新手就有

真係新手啦
lock都未上

點做到10分鐘內上到澳景頂
有無新手團

新手就有

我avg 8

avg 8 但avg gradient 12%?
打算重出江湖

tiagra就買返c夾啦
碟刹最好油碟
請問咁多位 我打算三千蚊到買架mtb玩下 有冇好介紹?

麻煩晒咁多位

利申 真係新手 由零開始果隻

唉,又無我。今日又仆街,上緊山冇力點可以安全咁甩look又企到係到,今日上山一半冇力一甩look停個下又失平衡仆街 。

個個上lock都仆過

平唔都唔會再仆,係怕上太高既上冇力停唔到就仆,今次就真係冇力一失平衡搞到個fd都仆埋

石崗上頂做18分幾 要踩av15
成段冇接近5w/kg都入唔到頭十

我估算得av 163w

舊年暑假strava est我上尋日個雪山有175w
尋日得160w

所以都係唔好買power meter
用gps開心錶最好

自問上斜唔算太慢,全部pr都未試過過200w

你咁嘅重量,160w都踩贏大把人啦

同你一樣,無個pr 過200w
我最接近都係得196w踩澳景
點先踩到六分半鐘

利申:瘦撚

啱啱睇翻strava
鹿頸個pr
開心版watt數208w
啱啱好過200
Ps我60kg
呢到個個踩RB,係咪無人踩小輪

上次係青公吊班RB尾去到Sprint session就跟唔到 已經差唔多去到50

踩開700c小輪

小輪去到50都勁啦
我rb單飛都衝唔到上50

我單飛都係55左右

單飛30

單飛25

喂呀
又扮廢

真心廢
好耐冇踩車鳥

單飛 25都無

咩野係單飛

上次係青公吊班RB尾去到Sprint session就跟唔到 已經差唔多去到50

踩開700c小輪

石崗上頂做18分幾 要踩av15
成段冇接近5w/kg都入唔到頭十

我估算得av 163w

舊年暑假strava est我上尋日個雪山有175w
尋日得160w

所以都係唔好買power meter
用gps開心錶最好

自問上斜唔算太慢,全部pr都未試過過200w

你咁嘅重量,160w都踩贏大把人啦

同你一樣,無個pr 過200w
我最接近都係得196w踩澳景
點先踩到六分半鐘

利申:瘦撚

啱啱睇翻strava
鹿頸個pr
開心版watt數208w
啱啱好過200
Ps我60kg

屌你正啊喂,好踩?

屌你正啊喂,好踩?

仲輕過我對60刀

麻煩晒咁多位

二手Merida
咁細個轆都推唔到

踩開700c小輪

打算重出江湖

ridley 得唔得? 雲鵬散緊貨

麻煩晒咁多位

二手Merida

先多謝巴打嘅回覆

其實我冇打算玩到咁好高階住 係想做下運動 加上我出入屋企要經過大斜路同爛路所以以mtb做目標

同埋我唔太鍾意二手
請問有冇其他選擇?我google過見啲人giant (唔記得係咪咁串 sorry)都ok

麻煩晒咁多位

二手Merida

先多謝巴打嘅回覆

其實我冇打算玩到咁好高階住 係想做下運動 加上我出入屋企要經過大斜路同爛路所以以mtb做目標

同埋我唔太鍾意二手
請問有冇其他選擇?我google過見啲人giant (唔記得係咪咁串 sorry)都ok

giant scr 2

麻煩晒咁多位

二手Merida

先多謝巴打嘅回覆

同埋我唔太鍾意二手

Trinx / solar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞