召集LIHKG所有單車jj (6)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩踩完好爽 雖然踩得50km

快d放stave

打錯字,我係話STAVA ,放上黎hkg
hkg

窮j表示無玩呢d系統

唔洗買個錶先玩到嫁
只要你有部smart phone
down strava個app就玩到
update慢就慢小小 不過好在唔洗錶都得
至少可以紀錄低今日踩咗幾多公里 嗰段有幾快
又可以同其他人交流下 知己知彼

我10kmh 既秘密米全世界都知
公路車假日車手 留個靚名

要錢

要錢

Premium試用黎
standard係免費架

要錢

Premium試用黎
standard係免費架

gps detect唔到 so9sad
屌你老母出去操左陣,鼻都爛。一過35kmh對氧氣需求大增,即死
估唔到第一站係爆大冷

Caleb Ewan 第二
屌你老母出去操左陣,鼻都爛。一過35kmh對氧氣需求大增,即死

做乜咁燥
估唔到第一站係爆大冷

Caleb Ewan 第二

幾肯定Scott已經準備好粉紅色戰車比Caleb ewan
睇嚟今年都唔洗用

做乜咁燥

全香港空氣污染指數全撚部爆標
勁辛苦

做乜咁燥

勁辛苦

算係咁啦香港 北京有個乜乜指數去到500(max)

做乜咁燥

勁辛苦

算係咁啦香港 北京有個乜乜指數去到500(max)

北京一年都唔知幾多日爆標

做乜咁燥

勁辛苦

哦,明白
咁真係幾辛苦
敢問下咁多位
以$4000左右想買Roadbike
Java Siluro 2017版 如何?
追左post都好似唔多見有人提過

買車目的:
新手平時租開車踩
想買部操下研究下 但筆直得$4000 (我知好少 )

慢性自殺,今日冇乜事唔出車
敢問下咁多位

買車目的:
新手平時租開車踩

穩陣買Gaint ,換車都有人接

Set 個目標俾自己踩到5000km先諗換車,
到時你會知道自己需要,換車有方向好多
敢問下咁多位

買車目的:
新手平時租開車踩

strava可唔可以trace到total用呢架車踩左幾多?
敢問下咁多位

買車目的:
新手平時租開車踩

strava可唔可以trace到total用呢架車踩左幾多?

應該可以,我用附費版可以設定幾架車

岩岩出完, 踩左一粒鐘已經想死
呼吸唔到
真係唔好出去橾車

呼吸唔到
真係唔好出去橾車

屌你一早講左仲去

呼吸唔到
真係唔好出去橾車

屌你一早講左仲去

換左對軨諗住出去試下ma
敢問下咁多位

買車目的:
新手平時租開車踩

我諗都唔會咁快換 當然會set個target俾自己
5000km都唔錯
但我見Giant Contend 個幾貴?好似5千幾
而個形又好似無Java Siluro 咁靚..
係網度好少見到Java既review
想睇下咁多位有無心得
有冇巴打聽過Monachy軨?

hea咗好耐都唔見普洱茶巴打

呢次真係有圖有真相喎

估唔到12點幾都仲幾多人踩

我琴晚飲死左,依家返緊荃灣,一陣出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞