召集LIHKG所有單車jj (6)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無新手巴打住荃灣,今晚半夜出車?

hi冇乜踩夜車
新手山車 想問lock,lock 鞋 邊道買 同邊隻好

CRC

啱啱踩唔好買咁貴 費事P花心痛

"LOCK " 英文係咩 去到CRC 唔識搵

Lock踏 = paddle

CRC

pedal…

CRC

唔該. 我架山車二手買番黎1300蚊 買個腳踏都幾百 好似好唔抵咁

CRC

唔該. 我架山車二手買番黎1300蚊 買個腳踏都幾百 好似好唔抵咁

鞋碼 = cleat

hi冇乜踩夜車

夜車好舒服,有無性趣今晚一齊出?

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差
戰車LIST加名:https://goo.gl/80rf0U

for新加入車友

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

好夜

CRC

pedal…

柒撚左

CRC

pedal…

柒撚左

唔緊要,我都成日柒

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

好夜

出完去食粥,好爽架
Giro有冇人有link? 見youtube好似唔會有

search Eurosport live stream

今晚睇環意

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

好夜

出完去食粥,好爽架

師兄踩咩車?個表唔見你

d 數字好簡單
上斜30-40平地45-50,落斜60

係呀 差唔多啦

呢個係琴晚5圈嘅紀錄 可以參考下

睇到眼都突埋

以為細圈av39,原來係超細圈

自膠睇錯

都有上落斜,唔易

細圈返沙倉上停車場果段死好多人

d 數字好簡單

係呀 差唔多啦

睇到眼都突埋

自膠睇錯

都有上落斜,唔易

爆完青龍頭一上就gg

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

好夜

出完去食粥,好爽架

師兄踩咩車?個表唔見你

新手唔敢入表
平路AVG 45....

我要點練先可以做得到?
avg 34 心跳已經到170....

hi冇乜踩夜車

你嘅夜晚係幾點先?
今日空氣好差

十二

好夜

出完去食粥,好爽架

師兄踩咩車?個表唔見你

新手唔敢入表

之前話上華景嗰個?
平路AVG 45....

我要點練先可以做得到?
avg 34 心跳已經到170....

新手上路 打個招呼先

遲啲會踩青海 帶唔帶自己架rb好><

青海點踩法
新手上路 打個招呼先

青海點踩法

點上貨架? 我之前去沖繩用呢隻袋加多個18L 背, 放三套衫褲出門工具等剛剛好

新手上路 打個招呼先

青海點踩法

點上貨架? 我之前去沖繩用呢隻袋加多個18L 背, 放三套衫褲出門工具等剛剛好

個袋好正

d 數字好簡單

係呀 差唔多啦

睇到眼都突埋

自膠睇錯

都有上落斜,唔易

冇錯
嗰段多數keep 36up上去
上到頂應該36左右啦 鬆幾秒就再黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞