召集LIHKG所有單車jj (6)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
剛上lock ,請問大家剛剛開始時用幾多時間習慣? 同埋有無好方法練習呢?
我仆到唔敢上lock 踩馬路

第一下比d力踩
平衡到再lock第二隻腳

停車前重心放甩腳個邊
甩好一邊lock先好停車

我第二日上lock就跟人踩港島
跟住柴斜停左上唔番lock
搞到要落車推車追

而家慣哂真係爽好多
努力

>停車前重心放甩腳個邊
甩好一邊lock先好停車

成日唔記得....
而且有突發事件事好易失平衡
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩

今日例 4 8點,我跟左1圈收工
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩

我都想試下踩例4
但今晚見地濕 早3晚又連續踩咗
所以都係冇出
好撚耐冇踩車
真係等到熱情都凍,可以賣車

$12店買

$12店買

驚封塵?
有冇ching踩過JAVA嘅碳架?覺得點?
因為我睇中JAVA新出嘅TT 萬2蚊到
呢個價定係買GIANT嘅TT好?

$12店買

驚封塵?

我都應該要買番個

呢排好少踩

老實講java部TT個樣唔差嘅

但係我會揀Giant部Trinity

$12店買

驚封塵?

掛單車位日頭曬到1個鍾太陽到, 搵野遮一遮!

係呀 我見美國都有車隊用java 同埋d零件話係sram rival好似幾正咁
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩

我都想試下踩例4
所以都係冇出

我第2圈甩左,再復活跟多兩圈屎忽痕無收腳去追結果又爆左
練到野

係呀 我見美國都有車隊用java 同埋d零件話係sram rival好似幾正咁

rival
踩左五年車 依家手上有兩部
Bianchi xr1
Supersix
有三對軨 404 nsw Bora one shamal
其實近排想賣左部supersix 跟shamal 換部F8/tarmac/玩TT 大家點睇
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩

我都想試下踩例4
所以都係冇出

搵日去學下野先,
不過見唔到車尾燈
矮仔得168
手比較長,用緊100mm

你就好啦我都想上身長d

腳短
想換165比

165好似好少貨

in crc we trust

本膠現求180以上bb30脾

將就d用adaptor啦

有嫁咩?

又-17 又180 crank arm你其實係咪想學Adam Hansen?
http://www.cyclingnews.com/features/adam-hansens-ridley-helium-slx-gallery/
新手jj
其實有咩例局?
想去學下野

例3有青公&創新
青公9點半 創新9點
例4有翔東 9點
我就多數踩青公例3
琴晚都有踩
可能呢度都有巴打有踩

我都想試下踩例4
所以都係冇出

搵日去學下野先,
不過見唔到車尾燈

d 數字好簡單
上斜30-40平地45-50,落斜60
矮仔得168

你就好啦我都想上身長d

腳短
想換165比

165好似好少貨

有嫁咩?

又-17 又180 crank arm你其實係咪想學Adam Hansen?
http://www.cyclingnews.com/features/adam-hansens-ridley-helium-slx-gallery/

個setting好奇怪
佢高4cm但係啲數字差勁遠
求問一下,自己踩緊 Merida Reacto 7000E,成日都好驚踩得太盡會裂或者爆,成日就住就住咁踩,踩得唔爽,其實好想知道碳架嘅極限係去到幾多同埋自己可以點樣去check下個架有冇事咁呢?
求問一下,自己踩緊 Merida Reacto 7000E,成日都好驚踩得太盡會裂或者爆,成日就住就住咁踩,踩得唔爽,其實好想知道碳架嘅極限係去到幾多同埋自己可以點樣去check下個架有冇事咁呢?

power output有冇咁勁呀

出現了
矮仔得168

你就好啦我都想上身長d

腳短
想換165比

165好似好少貨

有嫁咩?

個setting好奇怪
佢高4cm但係啲數字差勁遠

條友出名奇怪,不過冇d咁嘅奇人我哋又點會有話題

裝power meter,控制住自己個power output唔好高過1500w
BTW,

裝power meter,控制住自己個power output唔好高過1500w
BTW,

我又霖起呢條片
https://www.youtube.com/watch?v=S4O5voOCqAQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞