[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

通常古怪位只會放寶箱。
正常方法既都應該過到shrine, 但未必開齊箱咁解。

今日呢個玩瑜到我頭都暈埋

今日去到個隱蔽shrine一入去就係寶箱拎條褲
再行就係拎珠 咩都唔洗做
亦搵到個major strength test打唔過
中階都打哂我5枝雷箭

隻game好平衡
如果個shrine要有條件先出現
入到去就即刻有寶箱,唔駛再考驗

好正 日日都有新野
好想搵埋件攀爬衫齊一套

我反而唔記得時拎咗攀爬衫
但係未拎頭同腳

頭同褲既距離差唔多半個大地圖

中階都打哂我5枝雷箭

隻game好平衡

好正 日日都有新野
好想搵埋件攀爬衫齊一套

但係未拎頭同腳

亂咁玩已經唔記得邊到拎左頭同衫,家下仲差條褲
睇完真三8 既資料後,覺得佢只係假open world,
又係要你觸發劇情先可以去下一階段。
呢d 根本唔算open world

botw 真係定落左openworld 既新標準,
玩過返唔到轉頭。。。

利申:都會買真三8

我覺得今次老任呢部Switch
係有心要進攻西方市場
薩爾達隻 Game 顛覆之前所有嘅OpenWorld Game 價值觀
嚟緊隻瑪利奧Odyssey 以美式背景又係 OpenWorld Game
我唔知西方傳統OpenWorld Game廠短期內可唔可以諗到對策應對

雖然老任硬件弱,政策又廢
但佢出game既concept真係領先好多

唔係點會有咁多任豚

不過粒Tegra X1 Maxwell真係又熱又廢
比多少少用Pascal起碼都唔會熱到機都彎撚埋
呢家玩孖車熱到煎蛋都得

中階都打哂我5枝雷箭

隻game好平衡

好正 日日都有新野
好想搵埋件攀爬衫齊一套

但係未拎頭同腳

[black]爬山褲提示 : 三本杉[/black]

中階都打哂我5枝雷箭

隻game好平衡

好正 日日都有新野
好想搵埋件攀爬衫齊一套

但係未拎頭同腳

褲就係一入shrine就有 好隱蔽既 係好凍既地方
想問下呢個樹葉點玩?

想問下呢個樹葉點玩?

你唔踩上去望下係咪有個圈圈出黎?
睇完真三8 既資料後,覺得佢只係假open world,
又係要你觸發劇情先可以去下一階段。
呢d 根本唔算open world

botw 真係定落左openworld 既新標準,
玩過返唔到轉頭。。。

利申:都會買真三8

我覺得今次老任呢部Switch
係有心要進攻西方市場
薩爾達隻 Game 顛覆之前所有嘅OpenWorld Game 價值觀
嚟緊隻瑪利奧Odyssey 以美式背景又係 OpenWorld Game
我唔知西方傳統OpenWorld Game廠短期內可唔可以諗到對策應對

雖然老任硬件弱,政策又廢
但佢出game既concept真係領先好多

唔係點會有咁多任豚

不過粒Tegra X1 Maxwell真係又熱又廢
比多少少用Pascal起碼都唔會熱到機都彎撚埋
呢家玩孖車熱到煎蛋都得

唔會熱到彎咁離譜
彎左啲機應該係出廠嗰陣已經有問題
想問下呢個樹葉點玩?

今日岩岩去完呢度 呢個好趕時間 岩岩好最後一秒
記得開埋shrine雷達
想問下呢個樹葉點玩?

真係跳落去, 但飛落去唔夠時間爭一秒
想問下呢個樹葉點玩?

屌岩岩去左打爬山裝件衫走海路返而得左
想問下呢個樹葉點玩?

件衫邊度打? 有無少少提示
Amiibo大家最想要邊隻?
我最想要大亂鬥zelda
guildance都幾正

好想要guardian
愈打就愈覺得啲guardian好可愛

巴打都搵緊guardian amiibo?

得行過好多地方都冇 依家差呢隻就齊botw既amiibo

下個月出果幾隻新既又訂唔到
想問下呢個樹葉點玩?

ハテノ下邊有個小小島仔, 古代研究所望出去就見

好想要guardian

前兩日去大埔咩都無
聽日去旺角睇 幫你望下 好想要公主
想問下呢個樹葉點玩?

....係咪major strength果關? 暫時打唔過
因為薩爾達太正諗住買dl版過save落去
以後唔洗轉game
轉哂region睇日版都幾貴 要7xxx日元
美版好似抵啲59.9 計返4百幾
想問下呢個樹葉點玩?

我打過仁王所以隻野唔算太難
我想問amiibo 係係game舖買定模型figure舖買
聽日想出旺角或者深水埗睇下有無得買

好想要guardian

前兩日去大埔咩都無
聽日去旺角睇 幫你望下 好想要公主

頭先去旺角行過信和同好景一隻都冇
無啦啦上到冰山打左條龍過劇情
有無人打過 用槌打飛粒波子去目標既廟?
想問下個隱藏箱係咩道具?
如果普通野就唔打...打左半個鐘眼火爆都唔中

我打過仁王所以隻野唔算太難

竟然件衫係佢度 我打中級都re左十幾次先過到
係地圖上放到最大黎睇都發現到唔少野
新手求問,岩岩解晒4神殿出新手村,搵到第一隻馬,雖然我知佢好廢 但佢話晒都跟左我咁耐(都一個晚上) 我去到忍村搵極都無馬廄,有無巴打可以話我知最近嘅位置
(我連果隻巨大YAHAHA都搵唔到,騎馬搵路太爽了)
(外加忍村個小朋友話要同我玩捉迷藏,我搵佢唔到已經入黑,第二朝佢唔想玩咁,係咪D任解唔到就會卡住 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞