[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
可能係秒經
商店既箭有冇重置時間?

個人經驗 你有好多箭既時候 d商店係唔合refill 箭
可能係秒經
商店既箭有冇重置時間?

呢期冇箭我會去魚人村西南山路,果到差不多隻隻蜥蜴都掉5箭,走一轉都有50+,特別係有個五雷箭陣,有25支掉。
玩到象個個divine beast
諗唔到點玩但又唔想睇攻略
有冇tips比下 大輪入面個波波有咩用
可能係秒經
商店既箭有冇重置時間?

呢期冇箭我會去魚人村西南山路,果到差不多隻隻蜥蜴都掉5箭,走一轉都有50+,特別係有個五雷箭陣,有25支掉。

普通箭 有得用sl 屈箭大法
雷箭 打多d人馬會好多

個人黎講d錢都係買爆炸箭居多

你拎左象既地圖未

你拎左象既地圖未

拎左喇
爭細輪個個唔知點停

你拎左象既地圖未

拎左喇
爭細輪個個唔知點停

識了

你拎左象既地圖未

拎左喇
爭細輪個個唔知點停

識了

我岩先打完 無睇攻略
100% 玩到10%電 剩係打左人馬同大象
可能係秒經
商店既箭有冇重置時間?

普通箭 有得用sl 屈箭大法
雷箭 打多d人馬會好多

個人黎講d錢都係買爆炸箭居多

點屈箭?而家就住用得番百幾支
好難賺錢

你拎左象既地圖未

拎左喇
爭細輪個個唔知點停

識了

我岩先打完 無睇攻略
100% 玩到10%電 剩係打左人馬同大象

加油
我玩左 190 個鐘

宜家轉玩 礦工馬車等dlc
好難賺錢

賣 monster parts 啦
買dlc有冇分咩版同埋用咩ser買
我用緊港版acc玩,用日版acc買dlc得唔得

yes

yes

Zelda 有ser咩 港版eshop開左?

yes

Zelda 有ser咩 港版eshop開左?

因為揀game個時要揀user
唔知nintendo個做法係點
卡左勁耐先知大笨象個鼻郁得
卡左勁耐先知大笨象個鼻郁得

郁得都好難
見到有更新喎,有無人知咩黎?

上一頁已經見到係咪懶成咁

你仲有冇打,我宜家主要打城屈機兵

我有排都未爆機
依家仲要玩孖車 唔知玩到幾時

我有排都未爆機
依家仲要玩孖車 唔知玩到幾時

主打Zelda la
Mk 可以慢慢打
屌Guardian 到底點打
又行得快走都走唔到
空廣地方走都走唔到
想問下盾反時機係大概幾時?
同埋係唔係木盾都盾反到?

我都想知
同祠入面d 機械人練左勁耐都捉摸唔到

乜盾都反到
個timing 大概係隻眼閃個陣就要反 btw遠近都會有影響

1防木盾反會爛同埋反咗去左邊90度
唔會打反轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞