[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

果隻劇情需要比較簡單,銀髮係最勁
其他地方既人馬會因為你進度最後變晒銀髮

最勁應該係銀身黑髮?

嗰隻廢嘅 最勁係雪山白色頭髮🤔

黑髮白銀人馬先係官方設定最強

白銀のライネルを遥かに超える体力を持つ
最強のライネル
白い肉体とその希少性から
白銀のライネルと呼ばれている
ガノンの凶悪な魔力の影響を受け
体中に紫の縞模様が浮かび上がっているのも特徴

你好似覺得個個好似你咁識日文

對唔住囉,我係搵到日文解釋
一係去偷拍人馬,去返圖鑑睇解說

超咩體力,最强呢d字眼小學生都睇得明啦
揾野黎講,下下揾完都老撚馮翻譯埋咩

可能北面要著雪山裝感覺難打d 鬥獸場嗰到可以著野人裝 打快好多

Tabantha Tundra 對上三連人馬
極地耐力挑戰賽
終於體驗到爆機既失落 ....

打曬D SUB QUESTS?
地圖右上 第二個lab有咩用? 入到去中間有個陶瓷公仔個個
終於體驗到爆機既失落 ....

打曬D SUB QUESTS?

未, 仲有幾個SHRINE同少量side quest
但main quest爆左好似少左動力玩咁

睇字啦師傅

睇字啦師傅

又要奧運傳聖火
想問下點樣增加武器欄位?我依家最多帶得4塊盾
想問下點樣增加武器欄位?我依家最多帶得4塊盾

Yahaha you found me

睇字啦師傅

又要奧運傳聖火

傳親都落雨

睇字啦師傅

又要奧運傳聖火

傳親都落雨

我都發覺係
走落去清怪先
有冇好提議賺錢呀?
而家得1200,好唔好去買羽絨裝去碌雪球?(未去過左手邊),如果去射龍甲,我又冇咁多雷箭俾我射
連忍者裝都冇買
有冇好提議賺錢呀?
而家得1200,好唔好去買羽絨裝去碌雪球?(未去過左手邊),如果去射龍甲,我又冇咁多雷箭俾我射
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?
有冇好提議賺錢呀?
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?

射雷龍用咩箭都得

睇字啦師傅

又要奧運傳聖火

傳親都落雨

我都發覺係
走落去清怪先

試過傳到最後幾步
枝聖火杖突然爆撚咗
有冇好提議賺錢呀?
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?

唔係要用雷箭射佢咩?上網見到有人要用雷箭射
有冇好提議賺錢呀?
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?

射雷龍用咩箭都得

ok, 咁又想問下係唔係射咩部位都有嘢出?
打駱駝雷神last phase點到避唔到
係咪對方出招時按x?

我打到勁頹點知有一次唔理加咗attack之後衝埋去狂按Y又比我過到
搵完第一個記憶之後唔知去邊
去左魚人個城叫我游上waterfall但換左衫都游唔到
想去其他城又唔知做乜好

瀑布下

我連游過去都游唔到 d水流好急
定我去錯地方

其實佢應該有叫你上雷獸山攞雷箭﹙我第一隻打的神獸就係佢,誤打誤撞去左,當時仲要得4心,難到我痴肺﹚

就係上waterall拎雷箭 話係城既東面
但就係上唔到
我都係4心 咁都係玩下其他打下裝先再黎

隻神獸可以唔打,你係去偷箭

樓上個個都打, 我都係偷箭就走咗
有冇好提議賺錢呀?
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?

射雷龍用咩箭都得

求救呀,點解早上5點鐘冇雷龍出
搵完第一個記憶之後唔知去邊
去左魚人個城叫我游上waterfall但換左衫都游唔到
想去其他城又唔知做乜好

瀑布下

我連游過去都游唔到 d水流好急
定我去錯地方

其實佢應該有叫你上雷獸山攞雷箭﹙我第一隻打的神獸就係佢,誤打誤撞去左,當時仲要得4心,難到我痴肺﹚

就係上waterall拎雷箭 話係城既東面
但就係上唔到
我都係4心 咁都係玩下其他打下裝先再黎

隻神獸可以唔打,你係去偷箭

樓上個個都打, 我都係偷箭就走咗

我都係偷完20枝就走
係咪對方出招時按x?

我打到勁頹點知有一次唔理加咗attack之後衝埋去狂按Y又比我過到

我打個陣都係避唔到, 最後係打爛仔交互毆咁贏
係咪對方出招時按x?

我打個陣都係避唔到, 最後係打爛仔交互毆咁贏

不停跑就得
雖然我都係比佢打中左好多次先知點打
有冇好提議賺錢呀?
連忍者裝都冇買

Why 雷箭?

射雷龍用咩箭都得

求救呀,點解早上5點鐘冇雷龍出

射身出鱗
爪出爪
角出角
係咪對方出招時按x?

last phase快到我都唔記得自己打咗啲咩
點解攻擊力好似好低咁
大劍40-60 打勁嘍囉都係扣少少咁
佢地一下斬我 5-6心
成日俾佢地抽水圍死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞