[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下啲馬呢, 如果你想要嗰隻馬隨傳傳到, 係唔係要帶住佢個個馬房REG一次先得? 我CALL 極都唔見佢黎.......
同埋點解啲馬咁撚難控制.....已經有餵食

1個馬房 reg 哂所有

咁你係馬房睇隻馬果陣
你地個親密度有幾高呀 ?
40 ? 50 ?

餵馬瘋狂食蘋果
親密Max
想問下啲馬呢, 如果你想要嗰隻馬隨傳傳到, 係唔係要帶住佢個個馬房REG一次先得? 我CALL 極都唔見佢黎.......

咁你係馬房睇隻馬果陣
40 ? 50 ?

餵馬瘋狂食蘋果
親密Max

我係殺馬高手...

咁你係馬房睇隻馬果陣
40 ? 50 ?

餵馬瘋狂食蘋果
親密Max

我係殺馬高手...

上次騎住巨大馬散緊步行雷
劈左佢2野
幾驚佢會死
有粒koko seed係初始張床到
點解我會咁屎忽痕搵到

咁你係馬房睇隻馬果陣
40 ? 50 ?

餵馬瘋狂食蘋果
親密Max

我係殺馬高手...

劈左佢2野
幾驚佢會死

死左都係一千大元姐
有粒koko seed係初始張床到
點解我會咁屎忽痕搵到

我都係勁早搵到哩粒

咁你係馬房睇隻馬果陣

40 ? 50 ?

餵馬瘋狂食蘋果

親密Max

我係殺馬高手...

劈左佢2野
幾驚佢會死

死左都係一千大元姐

我再睇睇先......
因為巨大馬個馬鞍有鐵
我落左馬佢都會中

咁我試下我戴頭盔騎住馬啦
屌,我無事,佢又中

嚇到我呀即刻傳走自己
搵唔起村任整衫條友 有無提示?唔好直接講答案

係女黎

女?son 字尾唔係都應該係石頭人咩?

邊個同你講所有 son 字尾都必須係石頭人
唔可以係其他種族

Tarrey Town係用黎表達海拉爾王國各種族可以和平融合
每新加一個人背景音樂就會多一種果個民族代表樂器
任記係呢隻Game收埋好多細節比大家發掘

Tarry town soundtrack
成日去行去hea
搵唔起村任整衫條友 有無提示?唔好直接講答案

係女黎

女?son 字尾唔係都應該係石頭人咩?

邊個同你講所有 son 字尾都必須係石頭人
唔可以係其他種族

Tarrey Town係用黎表達海拉爾王國各種族可以和平融合
每新加一個人背景音樂就會多一種果個民族代表樂器
任記係呢隻Game收埋好多細節比大家發掘

Tarrey town soundtrack
成日去行去hea

其實你地用日文玩睇得明?
我都好想用日文但又驚唔明

咁咪玩英文之後轉日文語音囉
原來行雷閃電日子會比雷劈
原來行雷閃電日子會比雷劈

唔用金屬野咪無事
因為巨大馬個馬鞍有鐵
我落左馬佢都會中

咁我試下我戴頭盔騎住馬啦
屌,我無事,佢又中

嚇到我呀即刻傳走自己

轉馬鞍??
用緊最開始隻馬鞍好似冇事

咁咪玩英文之後轉日文語音囉

日文漢字都算多呀,
就算冇漢字都可以畫個字出黎俾
google翻譯
WHERE THE HELL ARE YOU!?
想問前期可以邊到拎到火武器,我去鬥獸場全部小怪都係拎廢武。地下隻人馬我又唔夠佢打。我想拎火武刷雷龍角。
自從尋日贏到人馬,今日試挑唔同款人馬
原來都唔係太難 雖然都會死但準備好少少食物都可連挑幾隻

笑9我

笑9我

抄碟香蕉加蠻族裝1左右分鐘解決佢
想問前期可以邊到拎到火武器,我去鬥獸場全部小怪都係拎廢武。地下隻人馬我又唔夠佢打。我想拎火武刷雷龍角。

https://youtu.be/ZLR3LqTIKQQ

笑9我

高位飛埋去bullet time再用5連箭把弓狂射

笑9我

琴日初試zora 上面嗰隻
原來都係固定mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞