[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
捉馬其實要點捉?我偷偷地擒左上去後佢要我連按L,但最後都係冇體力跌返落黎

先升高耐力

但我得3格心…仲掙扎緊繼續升體力定開始升心好
捉馬其實要點捉?我偷偷地擒左上去後佢要我連按L,但最後都係冇體力跌返落黎

先升高耐力

我原本都好鍾意騎馬 不過自從隻馬跌左落橋之後 寧願係塔或者山上飛落黎算
第二個主線任務打左我好多粒鐘
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

其實都估到佢係有特別,但無諗過係o個個大黎

第二個任務要做咁多野
我相信會令D較causal又唔用腦既玩家卡關
識得個女網友玩左陣就話難唔玩了
但佢有玩炸彈人、孖車同12switch
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

第二個任務要做咁多野

Fb gp見人話一個鐘死 幾十次唔玩
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

第二個任務要做咁多野

死係好正常

先升高耐力

體力好重要
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

第二個任務要做咁多野

死係好正常

爆左會出左D白怪打人痛到仆街

先升高耐力

體力好重要

我當時就以13心為目標
不過到中段升咗一次體力
因為發現好多位唔升真係差嗰少少

先升高耐力

體力好重要

我當時就以13心為目標
不過到中段升咗一次體力
因為發現好多位唔升真係差嗰少少

氣 一圈半前期夠用 先13心 忄堅好多屋企
我宜家都係13心 +兩圈半氣
未識打人馬
而家升下其他野先
神獸解左兩隻 成日鳩行上山周圍飛 解下廟
終於爆左機

好唔捨得

230 hours 完成度50.05%
終於爆左機

好唔捨得

230 hours 完成度50.05%

50%好高啦
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

第二個任務要做咁多野

好多野咩 行過去4個point玩教學ja wo
最後終於拎到滑翔傘
原來老人家係...

第二個任務要做咁多野

好多野咩 行過去4個point玩教學ja wo

上雪山玩死唔小人
當初我都磨左幾個鐘
收集食譜o個隻野好難搵
除左開shrine 仲有咩方法升心同體力?
Btw本攻略其實有冇用

雖然唔算100%齊
不過core 野都已經有
我覺得幾好

蛋治奧
發覺駱駝係最難
發覺駱駝係最難

加油
最初我都卡左好耐
發覺駱駝係最難

加油
最初我都卡左好耐

d terminal難過其他3個好多
隻boss又難打
除左開shrine 仲有咩方法升心同體力?

過神獸同某一個任會送心
好似係
啲解謎真係好正
每個人都可以有自己嘅解法
仲有好多邪道方法過關
啲解謎真係好正
仲有好多邪道方法過關

尤其係有d shrine 要體感過關
啲解謎真係好正
仲有好多邪道方法過關

體感玩波嗰個好正
成個迷官反轉用個底就過左
啲解謎真係好正
仲有好多邪道方法過關

體感玩波嗰個好正
成個迷反轉用個底就過左
發覺駱駝係最難

加油
最初我都卡左好耐

d terminal難過其他3個好多
隻boss又難打

拎master sword去屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞