[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
爆機後變左part time攝影師

郁得同唔郁得都要影哂佢

情願搵錢買相算

有時無聊 同馬房d狗玩 比肉佢食

隻狗有咩用?俾完佢食肉佢做左跟尾狗

冇 見佢跳下跳下幾過隱 撚狗

唔係wor, 馬房狗,俾多幾舊肉佢,佢會帶你去附近d樹到揾寳箱ga

郁得同唔郁得都要影哂佢

情願搵錢買相算

唔係wor, 馬房狗,俾多幾舊肉佢,佢會帶你去附近d樹到揾寳箱ga

第一次聽

郁得同唔郁得都要影哂佢

情願搵錢買相算

第一次聽

我比左好多舊 都唔帶 好似比狗撚返轉頭

郁得同唔郁得都要影哂佢

情願搵錢買相算

第一次聽

load game D tips 淨係話你俾肉狗食, dog will show you some interesting things

cap d 出黎睇下
想問下係咪save係香港ac,我都可以用日本ac上eshop買dlc?
同埋多唔多人為左hard mode重玩
想問下係咪save係香港ac,我都可以用日本ac上eshop買dlc?

我都諗緊呢個問題
我都係用香港acc玩
有無網講咩item 有咩用
google 果d 好散好亂
只得五心死左四五十次先打贏紅馬人, 原來一路搞錯左以為雙手劍唔可以用反擊技, 一知自己錯左就十次內打贏

郁得同唔郁得都要影哂佢

情願搵錢買相算

第一次聽

load game D tips 淨係話你俾肉狗食, dog will show you some interesting things

感情好,你自轉,佢都會追自己尾巴自轉

我都諗緊呢個問題
我都係用香港acc玩

yes
你地驚可以等佢開港ser先買嘅

我用日ac 買mk8d download版,跟住可以用港美日ac 黎玩。
所以eshop同 ac 既關係應該係分開。
你當「港美日ac」係唔同既save,
你eshop買既一切野係任何ac都可以「登入」的。
去緊出機 pro手制玩爭得遠唔遠?

玩Zelda我用原本個掣覺得都ok
係LR掣稍薄身

都係買埋 聽sales講話原本個製打幾個鐘要叉電

屌佢老味啦
我打足 12個鐘都未洗叉電呀

比佢坤鳩左 , 佢話打最多五個鐘要叉兩個鐘

有冇消息話幾時先開
SAV同ESHOP係兩回事
邊區ESHOP買成部機都用到
之前用日AC買完ZELDA DLC
試左其他AC玩都有顯示買左DLC
甚至你用同一部機入其他區ESHOP
佢都會顯示你已經買左
去緊出機 pro手制玩爭得遠唔遠?

玩Zelda我用原本個掣覺得都ok
係LR掣稍薄身

都係買埋 聽sales講話原本個製打幾個鐘要叉電

屌佢老味啦
我打足 12個鐘都未洗叉電呀

比佢坤鳩左 , 佢話打最多五個鐘要叉兩個鐘

本身部機就係
發覺駱駝係最難

加油
最初我都卡左好耐

d terminal難過其他3個好多
隻boss又難打

拎master sword去屌柒佢

未拎
宜家行開左諗住整返十幾份牛扒去同佢死過

榴槤x5啦
紅月煮效果更佳
想問下點知神獸關有無拎齊d箱
果關太複雜好驚拎漏
火加農同水加農一樣咁易打
果關太複雜好驚拎漏

拎齊都無獎..
SAV同ESHOP係兩回事
邊區ESHOP買成部機都用到
之前用日AC買完ZELDA DLC
試左其他AC玩都有顯示買左DLC
甚至你用同一部機入其他區ESHOP
佢都會顯示你已經買左

果關太複雜好驚拎漏

拎齊都無獎..

可能miss左d好野

果關太複雜好驚拎漏

拎齊都無獎..

可能miss左d好野

所有野後面都有得拎...而且仲好..
射氣球
好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞