『薪火post』BNO 續期資訊(98) 副署已經全面收緊

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
手機影算啦
試過,個網唔批
就係試晒所有方法都唔得呀嘛
唔通真係想比錢人賺咩
我都怕會reject,我嗰時個網批我fair
所以補交相都係去返個網upload另一張,唔駛再郵寄啲咩嘢呀?

7月頭apply月尾DHL(確定簽收左)
而家叫我盡快send document
係咪應該email佢確認有冇收到好D
影完有背影?自己搞退地做白底囉,MS word都做到!
係呀,佢會email同message你
入面會有條link,之後打返資料(email,出生年月日)
就會有得再upload
咩都唔洗郵寄,不過我等左三日先.批
收齊就好喇
幾十萬人同你一樣啊

https://www.bbc.com/news/amp/uk-53494998
姐係繼續等
你個PE 唔係日日開工吖嘛
If you sent your documents in the last 4 working days, ignore this email.
簽收咗就得啦,要有耐性!
your reference number is .....
我已經係白牆影,都已經做兩手準備做埋白底
咩陰影都冇(set埋燈)係個網話唔得
話個底好假,之後又話太白
我有2個fd都係咁
明白
個query email無呢句If you sent your documents in the last 4 working days, ignore this email.
呢種只係有你report lost記錄
有REF.NO.係搵到有你名本PASSPORT & CANCELLED
身份證大法都寫咗要有REF.NO.先可以續期
咩內容
你依幅圖有ref no呀
嘩,咁有趣,即係相片要求又收緊咗!其實佢個要求係lightly coloured ,即係要有少少色嘅,黃黃哋或灰灰哋就過。我連相片info都改埋,減少啲資訊唔知有無幫助。
呢幅只代表收到報失資料,無任何字眼表示confirm passport cancelled,只不過係開場白,因此收到呢封唔等如真係護照取消咗!利用大法者必須留意唔好搞錯。
好既, thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞