『薪火post』BNO 續期資訊(98) 副署已經全面收緊

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
自己google job cantonese property agency lalala
係喎 你啱
應該係email通知
唔通有第二個報失方法?
人生唔不熟,做唔做到㗎?

先幫自己搵屋先?有無心水邊個城市好?
自己做research 啦

自己醒水
根本連有無中身份證都唔知,啲證據又唔夠實在,好難入數喎。
咁祝你好運了
以前大家成日聽嘅LS01 form
不過填LS01嘅話又唔會即刻出到result

仲有佢最後個reply
如果假定佢淨係答咗上高問嗰個人嘅Q1但係避開冇答到Q2(有冇refno)嘅話
成件事就即時合理曬
收到Documents received email from HMPO

然係再收到個HMPO email寫
Letter Reference OVSCC110

We haven’t received all the documents we asked for. We can’t complete your application without them.

有冇巴絲知應該點做?
請問護照彩色影印係雙面影印定係單面影印 一張白紙印一頁護照
借用呢幾日嘅圖

如果收到封咁嘅嘢就當confirm passport cancelled嘅話,咁就完全唔關事了!

又借用另一張圖

無replacement 字眼喎!
點解photo會reject?
一版上下兩個影像,前後4個影像,可以影到8頁內頁啦!影像最緊要清晰唔過底!咁樣就可以慳紙兼減重,慳郵費又環保,身份證一樣咁影埋添!
確實有啲人有類似字眼嘅而無ref no,唔通呢啲都係唔實在嘅,不過字眼好似係confirm cancelled 喎!似乎都係有ref no比較實在啲。
If you sent your documents in the last 4 working days, ignore this email.
佢話有陰影,但第一次個張個網其實批左我
但人手check又話唔得(第一次都係比錢人影)
可能影個個同我有仇
最後又要出返去影相舖影
自己用電話影upload上去咪得囉
email話successfully cancelled passport 冇ref no?
個email會點寫?
我都收到呢份query email,無If you sent your documents in the last 4 working days, ignore this email.呢句,亦都無提差咩文件,登入咗都睇唔到差咩
我估係你個住址證明有問題
係咪同你填寫嘅地址一樣格式?
如果沒交少問題 就會轉去process
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞