『薪火post』BNO 續期資訊(98) 副署已經全面收緊

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
人哋唔揀orher啫,又不至死罪!只要係British,點都要做嘅!

除非查過無你記錄咪彈回頭囉!佢哋做嘢俹簁啫,不至於扮工!

你揸特衰申請5+1時,個職員同樣態度對你,一有唔啱就彈走reject ,咁又點算先?
詳情自己開返文件睇,但係根據返文件,呢個用酌情權嘅機會係最大(例如一啲18歲以上仲倚賴緊父母)
但係仔細點樣申請 係未有嘅,建議都係等12月尾一月左右睇吓會唔會有進一步嘅資料
至少會拿住本過期BNO申請LOTR
申請bno 邊使副簽架
LOTR就依家好走啦!不過你本舊bno個樣同依家有無大分別㗎?我驚IO唔認到你,俾唔到LOTR你喎。溫馨提示返你都係準備多啲好啲,唔係學你話齋,直接彈你回頭就唔好啦!

BTW咁你依家過去未呀?唔走遲啲無得走喎!
乜係Lord of the ring?
有野搞

點都要滯留到九月尾唔係蝕一大筆錢
leave outside the Rules...
正常到期續就唔使,過期太耐點認證個樣?你覺得遙距申請唔使security control?任何人話係你,就續咗,真係你續唔到時邊個證明到?副署係幫PE手去完成個申請啫,咁都by pass咗佢?
祝你到時好運吧!記得帶齊嘢!

到祖國企穩住腳先
咁奇怪?email有passport has been cancelled + ref no都續唔到?
講開又講,你諗住過到去,會揀邊到住同會搵咩工?

有bno唔撚續嘅走去用新廁板應該死全家
好奇怪點解係報失表格講佢嘅護照已經cancelled
而唔係係email上高
aa狗

咁多人去買樓/租樓
張相係咪pk dan㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞