『薪火post』BNO 續期資訊(98) 副署已經全面收緊

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
所以用DHL,貴過少少求穩陣好過
係呀,影返幅相,我都已經upload返
不過收完相之後都冇消息
快㗎喇,PE一開工,一睇到你張相,ok就即批!
無諗住走 想申請傍身 宜家申請會唔會太遲?
有心唔怕遲
Bno 身份一世嘅,幾時都續得,唔急咪等英國開齊工先搞,無謂依家風頭火勢做唔切,仲加多隻腳。
送到之後平均要幾耐先會話received
坐立難安
jul 16 morgan簽仲等緊
啱啱收到FedEx SMS:

//FedEx空運提單號碼:xxx 您寄往英國的文件送達狀況,請到FedEx官方網站
您有機會收到英國護照署發出的電郵/信息提示您盡快遞交文件,如您的文件顯示已經派送,可以不用理會此訊息。如需要查詢您的申請處理狀況,請聯絡英國護照署。//

睇嚟佢哋畀人問到煩
好慘
7月6日received 仲未update過status 好不安
唔係received 係簽收咗咋都仲未話收到會唔會寄失架
睇置頂
簽收咗咪寄完囉,寄乜嘢失呢?
睇頂置
早你兩個鐘approve但係都未print
頂!approved 都仲要擔心幾時print?一陣又擔心幾日無DHL tracking !跟住擔心飛機會唔會出事!份件會唔會打回頭!嚟到香港驚無人收,派緊又驚速遞員有意外.......

你需唔需要我介紹精神科醫生俾你?近地鐵,好方便!
睇黎你好大壓力wor巴打我講一句姐你都咁大反應
唔係喎, 我見佢個路線係香港>日本>法國>英國喎
睇左置頂個心都係無定啲
又驚係咪寄錯
又驚副簽唔批要搵過(唯一肯幫副簽既bno朋友失業中)
又驚處理期間有咩大事發生
我都唔知
寄左過去一開頭都好緊張日日track住
後尾都無乜點理由9得佢搞
巴打你應該都好快轉status
啱啱收到Email話我個續領BNO申請Approve咗,好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞