[四月精選雞胸]皇家馬德里球迷吹水區(25)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
拉膠好似淨係停一場
政府又做野

其實直紅停3場都唔過份
拉膠好似淨係停一場
政府又做野

其實直紅停3場都唔過份

西甲不嬲都係直紅停1場 同英超係唔同的

Agger
女仔著紫色作客應該幾好睇 又易襯過男仔

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

Yes u are gay

我係絲打

之前有諗過買紫客
見完實物就打消咗依個念頭

姣婆紫

紫bra肥婆

今季買左4件
2主1客同埋第二客
好正
利申淨係著過主場

男人著成個gay佬咁
利申有件粉紅色摩迪

我係絲打

之前有諗過買紫客

姣婆紫

紫bra肥婆

今季買左4件
2主1客同埋第二客
好正
利申淨係著過主場

今年買左球員版米路加歐聯世冠章
貴到痴線

我係絲打

之前有諗過買紫客

姣婆紫

紫bra肥婆

今季買左4件
2主1客同埋第二客
好正
利申淨係著過主場

貴到痴線

之前印左華仔
早幾日印埋isco

我係絲打

之前有諗過買紫客

姣婆紫

紫bra肥婆

今季買左4件
2主1客同埋第二客
好正
利申淨係著過主場

貴到痴線

之前印左華仔
早幾日印埋isco

今年我都有印米路同easy go

之前有諗過買紫客

姣婆紫

紫bra肥婆

今季買左4件
2主1客同埋第二客
好正
利申淨係著過主場

貴到痴線

之前印左華仔
早幾日印埋isco

今年我都有印米路同easy go

Btw 件球員版買幾錢?
其實今年雞胸已經肯定牙朗冇金球
拉膠好似淨係停一場
政府又做野

其實直紅停3場都唔過份

西甲不嬲都係直紅停1場 同英超係唔同的

我仲以為個個聯賽都係停3場
自膠

雞唔雞胸都唔會有

雞唔雞胸都唔會有

諗起早幾日有個post話4:1追到5:5

雞唔雞胸都唔會有

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

等比人binc 啦
On99 咁快打飛機
皇馬噩耗!巴利或提早收咧

now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

在剛過去的國家打吡賽,加里夫巴利(Gareth Bale)雖然及時從足踝傷康復過來,但他只上陣38分鐘就退下火線。皇家馬德里剛發表聲明,公佈這位威爾斯球星的傷勢:「經過今天所進行的測試後,我們的球員加里夫巴利......確診左足小腿受2級傷勢。」

該會並沒透露巴利的預計復出時間,但西班牙傳媒,包括《阿斯報》認為此君需要休戰1個月,換言之,他將會錯過兩場對馬德里體育會的歐聯4強戰,以及餘下6場西甲賽。

若屬實,除非皇馬能夠殺入6月3日的歐聯決賽,否則巴利等同提早收咧。今屆決賽於卡迪夫上演,這位威爾斯大紅人自然希望在江東父老面前爭取好表現。

未試過聽人收咧收得咁開心
有冇巴打係咁

賤種

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

等比人binc 啦
On99 咁快打飛機

美欺國家打比神級表現,已經拎左金球

now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

在剛過去的國家打吡賽,加里夫巴利(Gareth Bale)雖然及時從足踝傷康復過來,但他只上陣38分鐘就退下火線。皇家馬德里剛發表聲明,公佈這位威爾斯球星的傷勢:「經過今天所進行的測試後,我們的球員加里夫巴利......確診左足小腿受2級傷勢。」

該會並沒透露巴利的預計復出時間,但西班牙傳媒,包括《阿斯報》認為此君需要休戰1個月,換言之,他將會錯過兩場對馬德里體育會的歐聯4強戰,以及餘下6場西甲賽。

若屬實,除非皇馬能夠殺入6月3日的歐聯決賽,否則巴利等同提早收咧。今屆決賽於卡迪夫上演,這位威爾斯大紅人自然希望在江東父老面前爭取好表現。

好好養傷
下季先好出黎

http://now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

有冇巴打係咁

賤種

http://now.com體育】皇家馬德里剛發表聲明,證實陣中威爾斯球星加里夫巴利左小腿傷確診2級程度傷勢,西班牙媒體紛紛推測這位「BBC」成員將提早收咧。

有冇巴打係咁

賤種

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

等比人binc 啦
On99 咁快打飛機

勁撚On9
四月都未完 係度傾邊個攞金球已經夠無聊
入面仲要有人講到阿朗拎硬 小花輸硬咁
On9都不足以形容

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

等比人binc 啦
On99 咁快打飛機

勁撚On9
On9都不足以形容

個陣好難唔j

雞唔雞胸都唔會有

仆硬街啦咁

等比人binc 啦
On99 咁快打飛機

勁撚On9
On9都不足以形容

個陣好難唔j

歐聯入個幾球波都唔知有咩好j 一個杯都冇 宜家牙朗國家打比又輸曬 點樣贏金球啊
如果爆post 煩請各位開定新po貼埋link 我仲未想出公海
Zidane: I would not change anything
Zidane: I would not change anything

gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞